DNEVNI HOROSKOP za 21. Jun: Pred Ovnom VRLO TEŽAK DAN, Blizancu stižu PROBLEMI, a OVOG znaka čeka NOVČANI DOBITAK!-

DNEVNI HOROSKOP za 21. Jun: Pred Ovnom VRLO TEŽAK DAN, Blizancu stižu PROBLEMI, a OVOG znaka čeka NOVČANI DOBITAK!-

20 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Pred vama je dan kojeg ne biste nikome poželjeli. Dan koji će biti ispunjen tugom i ljutnjom. Na poslu ćete doživjeti nepravdu koja vam se neće ni malo svidjeti. Nepravda će doći i od strane ljubavnog partnera, koji će priznati neke grijehe koje je nekoć činio.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Obratite pažnju na ponašanje vašeg partnera. Stvari koje je činio nema hrabrosti priznati. Pokušajte razgovorom doprijeti do njega te saznati o čemu se radi. Veza puna tajni nije prava veza, bolje saznati nego cijeli život živjeti u zabludi.

 

 

BLIZANCI

Dan koji ćete jedva čekati zaboraviti je pred vama. Dan u kojemu vam ništa neće ići od ruke. Mnogi problemi u kućanstvu pa tako i u poslovnom životu. Nezainteresiranost bi vas mogla koštati na vašemu radnom mjestu. Partner će iznijeti neke svoje tajne koje vi možda ča ne biste trebali čuti. Težak dan vas čeka.

 

 

RAK

Dan za odmor je pred vama. Nakon mnogo rada i truda za druge napokon je došlo vrijeme i za vas. Ne očekujte nikakve velike promjene niti velika dešavanja. Misli će vam odlutati na tisuću različitih mjesta i tema, te ćete imati vremena dobro razmisliti o svemu.

 

 

LAV

Očekujte susret sa sobom koja će vam se svidjeti odmah na samom početku. Osobu koju ćete poželjeti imati kraj sebe. Ljubav na prvi pogled nije neizbježna. Ta osoba će također osjećati neke vibracije prema vama. Duhovitost će vam biti glavnI  adut kojim ćete privući tu osobu da se poželi što više upoznati sa vama.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2