OVAJ zodijak je PREVIŠE PATIO zbog ljubavi – u narednim danima njegovo SRCE ispunit će LJUBAV!-/

OVAJ zodijak je PREVIŠE PATIO zbog ljubavi – u narednim danima njegovo SRCE ispunit će LJUBAV!-/

19 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Radite grešku što dozvoljavate da vam ponos bude ispred osjećaja i ljubavi. Umjesto da se borite za ljubav i pokažete svoje osjećaje, vi dopuštate da ponos upravlja vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Narednih dana ljubav će vam donijeti veliku sreću. Vaša voljena osoba će vam neprestano iskazivati svoju ljubav. Osjećat ćete se vrlo voljeno i posebno. Ništa vam neće moći pokvariti raspoloženje narednih dana.

 

 

BLIZNACI

Narednih dana ljubav neće biti pod zaštitom zvijezda. Jednostavno ne forsirajte ništa i ne ulazite u neke ozbiljne razgovore, a još manje rasprave, jer ishod možda ne bude dobar. Također nije vrijeme za započinjanje novih veza.

 

 

RAK

Postoje velike šanse da vam netko narednih dana izjavi ljubav. To neće biti neka nova osoba koju ćete upoznati, već netko koga vi jako dobro znate. Netko vas potajno voli, a sada ćete saznati i tko.

 

 

LAV

Imate jake osjećaje prema jednom Lavu, ali uvjereni ste da Lav ne osjeća prema vama ništa više od prijateljstva. Na isti način razmišlja i Lav. Sve dok jedno od vas ne napravi prvi korak, jedno drugom ćete biti tiha patnja.

 

DJEVICA

Očekujete poziv od jednog Ovna, ali poziv ne dolazi, ali ne znači da neće doći. Ali, sve i da pokušate ostvariti vezu sa osobom koja ne krije svoje osjećaje prema vama, vrlo dobro znate da nećete biti sretni s tom osobom. Ovan je trenutno jedina osoba kraj koje bi bili sretni i kojoj jednostavno ne možete odoljeti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2