LJUBAVNI HOROSKOP za22. Jun: Ovan se bori s prošlošću, Vaga mora razjasniti odnos, a OVAJ znak će imati romantičan sastanak!-

LJUBAVNI HOROSKOP za22. Jun: Ovan se bori s prošlošću, Vaga mora razjasniti odnos, a OVAJ znak će imati romantičan sastanak!-

20 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Kada se oslobodite prošlosti, tada ćete se istinski uspjeti prepustiti ljubavnom životu koji sada živite. Opsjedat će vas duhovi prošlosti i bez obzira koliko će se vaš partner truditi oko vas, vi to danas nećete primjećivati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vama nije strana situacija da popuštate radi mira i dobrih odnosa. Upravo će se danas desiti situacija u kojoj ćete popustiti i povući se da bi izbjegli svađe i daljenje rasprave.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Nećete biti raspoloženi za bilo koji oblik društva, pa tako ni za društvom vašeg partnera. Tijekom cijelog dana, potrebna će vam biti samoća i mir. Bit će dovoljno da tako kažete i svome partneru da ne bi došlo do pogrešnih zaključaka i dodatnih pitanja.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dan će biti kao stvoren za ljubav. Imat ćete dovoljno vremena, a i volje da se posvetite jedno drugom u potpunosti. Položaj planeta naglašen je danas na ljubavne odnose. Iskoristite to na više načina.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Rasprava u kojoj ćete se naći, zahtjevat će razumijevanje i kompromis. Međutim, toga će biti najmanje, a tvrdoglavosti i inaćenja najviše. Ukoliko želite skladnije odnose i vi i vaš partner morate pronaći nekakvu sredinu i ravnotežu.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Moglo bi doći do sukoba mišljena, a onda do inaćenja, tvrdoglavnosti i nepopuštanja. Netko mora prvi popustiti. Problem je što nitko ne želi. Nađite kompromis za svaku situaciju, kako danas, tako i za ubuduće.

 

Nastavak na idućoj stranici (2)

Stranice: 1 2