DNEVNI HOROSKOP za 20. Jun: Ribe u problemima, Vodoliju će razočarat bliska osoba, a OVAJ znak će biti šokiran onime što će vidjeti!-

DNEVNI HOROSKOP za 20. Jun: Ribe u problemima, Vodoliju će razočarat bliska osoba, a OVAJ znak će biti šokiran onime što će vidjeti!-

19 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Na poslovnom planu se ne obazirite na druge, neki poznati provokatori, pokušat će unijet nemir u redove. Na ljubavnom planu poželjet ćete prisnost i bliskost, ali vaš partner će biti okupiran drugim stvarima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Na poslovnom planu doći će do nekih promjena čime vi nećete biti zadovoljni. Neplanirano bolovanje i godišnji odmor, poremetit će nekima planove i raspored. Vi točno znate što i kako želite, ali nemate dovoljno čvrst stav da se  izborite za svoje stavove i želje, jer partner vas zasjeni nadvikivanjem i ne možete doći do izražaja.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ulažete veliki napor i energiju koju crpite iz sebe da bi odradili sve što je nametnuto. Ne iskušavajte vašu snagu, jer dajete od sebe više nego možete. Na ljubavnom planu nećete biti raspoloženi za partnera niti bilo kakve razgovore. Bit će vam potreban mir i samoća da sami sa sobom porazgovarate.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Na poslovnom planu, posao ćete odrađivati jačim tempom što bi moglo dovesti do težeg umora i iscrpljenosti. Ne umarajte se previše. Vaš partner bi vam opet mogao prigovoriti da ste ga zapustili zbog poslovnih obaveza i društvenog života. Ako ne želite svađe, okrenite se partneru i dajte mu više  pažnje.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Sve ono što drugi ne obave na poslu ili “ne stignu”, zapadne vas da odradite nečiji dio posla. S tim morate rasčistiti, jer za taj dio niste plaćeni. Bit ćete raspoloženi za vašu voljenu osobu i nježnost. Imat ćete mirnu i romantičnu večer.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2