LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Jun: Ovan se plaši ljubavnog kraja, Djevica prošlosti, Strijelac ima razloge za zabrinutost!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Jun: Ovan se plaši ljubavnog kraja, Djevica prošlosti, Strijelac ima razloge za zabrinutost!-

14 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Pozitivni ste što se ljubavi tiče i ne želite da vašoj vezi dođe kraj. Čekate da se desi neko čudo i da ponovno sve bude lijepo kao što je nekada bilo. Prepustite sudbini na volju. Vaš partner već duže vremena ne gaji više ništa prema vama, baš kao što vam to i govori. Okrenite se strani koju vam srce upućuje, te krenite u novi život. Život koji će biti bolji i gdje će ljudi cijeniti trud za koji se zalažete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Zbog preljuba se osjećate da više nikada nikome nećete moći vjerovati. Dogodit će vam se jedno veliko čudo u životu u kojemu ćete biti presretni. Upoznat ćete osobu koja je proživjela istu situaciju kao i vi. Osjećaji su vam podjednaki, te znate oboje kroz šta ste prolazili. Kraj sebe ćete imati osobu koja će vas voljeti i podupirati u svemu. Nećete više biti napeti kao do sada.

 

 

BLIZANAC

Trenutno vam nije vrijeme za rješavanje ljubavnih problema. Umorni ste i tište vas stalne svađe, te vas to iscrpljuje. Na partnerovo nerazumijevanje nailazite svakog dana, te vas ta situacija i dovodi do učestalih svađa. Mislit ćete da je prekid najbolje riješenje za oboje, ali ipak nije tako. Potreban vam je mali odmor od svega i vrijeme za razmišljanje o daljnjim postupcima. Morate sami razaznati što želite, te ne kriviti partnera za sva dešavanja, jer u većini slučajeva ste oboje krivi.

 

 

RAK

Otvorite svoje srce osobi do koje vam je stalo. Emocije su vam uzvraćene. Ta osoba također gaji neke osjećaje prema vama. Budućnost vam je zagarantirana. Očekujte mnogo sreće, veselja i ljubavi. Veza iz bajke mogla bi postati stvarnost. Zvijezde su na  vašoj strani, na vama je samo da se prepustite i uživate u vremenima koja dolaze.

 

 

LAV

Osoba sa kojom ste mnogo vremena proveli će vas iznenaditi na jedan loš način. Naime očekujte od vašeg partnera da će vam dokazati da je njemu samo stalo do zabave a ne i veze. Pogriješili ste oboje. Najviše vas je razdvojila obostrana sebičnost kojoj nije bilo kraja. I dalje se volite. Ne brinite takva situacije neće dugo potrajati jer će partner shvatiti da vas zapravo i dalje voli.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2