DNEVNI HOROSKOP za 16. Jun: Biku se sprema iznenađenje, Djevica saznaje kome se sviđa, a ovaj znak će se kajati!-

DNEVNI HOROSKOP za 16. Jun: Biku se sprema iznenađenje, Djevica saznaje kome se sviđa, a ovaj znak će se kajati!-

14 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Poslovni dan mogao bi biti prilično napet i nervozan po pitanju vašeg općeg stanja organizma, a ne dodatnih neočekivanih situacija. Bit ćete nezadovoljni obimom posla i na momente zavidjeti onima koji puno manje rade, a puno više zarađuju. Također ćete imati potrebu za razgovorom, odnosno, reklo bi se, da olakšate dušu i kažete sve što vas tišti, ali neće biti nitko tko bi vas mogao saslušati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

U danu ispred vas, očekuje vas neplanirani susret sa nekim prijateljima, kao i dobro društvo i zanimljiv razgovor. To će svakako vama dobro doći da na trenutak ne mislite o obavezama koje imate. Vaša voljena osoba će učiniti nešto lijepo zbog čega ćete ju početi idealizirati.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Dan bi mogao početi vrlo stresno, jer ćete misliti da vas čeka novi neočekivan finanskijski izdatak, ali ispostavit će se da je samo bila lažna uzbuna. Na ljubavnom planu nećete reagirati na nježnost i pažnju koju će vaš partner usmjeravati na vas.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dan isped vas donijet će vam umor i svaka radnja koju ćete morati obavljati, predstavljat će vam ozbiljan problem. Protekli mjeseci su bili previše aktivni i radni. Sve što vama treba sada je da budete u svome domu i odmarate, bez previše poznatih lica i užurbanog načina života.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vaše odsustvo sa posla, unijelo je neke promjene na poslovnom planu. Ljutit će vas što će neke druge kolege zapasti pozicija koja je trebala zapasti vas. Dan ispred vas, mogao bi vam donijeti novo upoznavanje i novi susret. Daljni tijek događaja mogao bi dovesti do ljubavne veze.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2