LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Jun: Danas će jedna veza iz ČISTA MIRA PUKNUTI, a jedno srce ostati SLOMLJENO!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Jun: Danas će jedna veza iz ČISTA MIRA PUKNUTI, a jedno srce ostati SLOMLJENO!-

13 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Čini se da se dobro borite s problemima u vašem ljubavnom životu , no uskoro ćete možda razviti želju da spoznate ljubav na način na koji to još niste osjetili! Pomalo ste impulzivni, temperamentni i to vam stvara prepreku da stvorite vezu za cijeli život. Pokušajte kontrolirati svoje promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se vidjeti u vezi kakvu želite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Planetarni položaji odražavaju da vam dolazi neki veliki sukob u vašoj ljubavnoj vezi. Ovaj sukob može utjecati i na vaš budućii život i na karijeru. Važno je da ne reagirate emocionalno na riječi i postupke vašeg partnera. Umjesto toga, svaku gestu treba ocijeniti razumno kako biste bili sigurni da donosite ispravnu odluku.

 

 

BLIZANCI

Pokušajte započeti razgovor sa svojim partnerom jer to je ono što nedostaje u vašoj ljubavnoj vezi. Zapravo niste puno razgovarali i bili ste zauzeti uživanjem i olakim shvaćanjem vaše veze. Vrijeme je da vas dvoje iskreno razgovarate i da vidite gdje ide vaša veza. Vaš će odnos će tada postati jači i dobit ćete ono što želite.

 

 

RAK

Stojite na kritičnom raskrižju koje može postati i kraj vaše ljubavne veze.  Moći ćete jasno i bez emocija procijeniti gdje ste bili i kamo sada idete. Možda se vaši putevi upravo razdvajaju, ali možda pronađete i zajednički put koji će vas voditi zajedničkoj sreči.

 

 

LAV

Danas ćete u ljubavi biti dosta agresivni, što nije uobičajeno za vas. Vaš će partner vjerojatno biti prilično začuđen jer je navikao da vi pružate nježne romantične geste. Ali svidjet će mu se vaš novi stil i bit će vam drago što ste probali nešto novo.  Istražite različite dimenzije vašeg odnosa danas. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

 

DJEVICA

Ako ste razmišljali o tome da se više posvetite vašoj ljubavnoj vezi, danas ćete moći to i učiniti. Oni koji su u vezi mogu donijeti neke vrlo bitne odluke. Promjena današnje planetarne energije može vas natjerati da svoju vezu procijenite u novom svjetlu. Ako ste dosad izbjegavali obveze, dočekat ćete ih danas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2