ŠKORPIJA – Sposobna da OSTVARI svaki svoj CILJ! Uvijek ZNA ŠTO ŽELI, a što NE. Rado sasluša druge, ali NAJVIŠE VJERUJE U SEBE, svoje ODLUKE i svoju INTUICIJU.

ŠKORPIJA – Sposobna da OSTVARI svaki svoj CILJ! Uvijek ZNA ŠTO ŽELI, a što NE. Rado sasluša druge, ali NAJVIŠE VJERUJE U SEBE, svoje ODLUKE i svoju INTUICIJU.

13 lipnja, 2022 0 By Admin

Sposobnost i snalažljivost u svakoj životnoj situaciji glavna je odlika ovog horoskopskog znaka.

Svaki čovjek ima svoje planove. Mnogima je za većinu njih uvijek potrebna pomoć i asistencija kod ostvarenja tih planova. Ovom znaku to zaista nije potrebno. Pomoć će zatražiti jedino ako zaista ne uspije sama riješiti problem. Jedino tada i nikada više. Sve što je u mogućnosti sama ostvariti, ostvarit će bez ičije pomoći. Radi to zato jer ne želi druge opterećivati svojim problemima. Radi to i zato jer želi sama biti odgovorna za svoja djela, pogotovo ako nešto pođe krivo. Ne želi uplitati druge u svoje eventualne pogreške tako da za poneki neuspjeh može kriviti samo sebe i nikoga više.

Najvažnija karakteristika ovog znaka je sposobnost.

Uvijek će pronaći način da ostvari svoje želje, uvijek će se maksimalno založiti da svoje ciljeve sprovede u djelo. Sposoban je radnik, sve svojim rukama stvara i ono što ne zna, naučit će brzo. U stanju je savladati sve prepreke i učiti cijeli život. Voli stjecati nova znanja, radoznala je i kreativna. Način na koji izvršava pojedine ciljeve doista je za mnoge ljude zapanjujuć.

Zato su ove osobe vrlo zahvalne na radnim mjestima gdje se ispoljava kreativnost u radu. Za svaki problem naći će riješenje, prije ili kasnije. Ne odustaje od ostvarenja onoga na čemu radi gotovo nikada. Ako nije u mogućnosti brzo riješiti problem, ostavit će ga za kasnije, ali neće zaboraviti na njega. Kad-tad doći će vrijeme za njegovo riješavanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kakva je na poslu, takva je i u ljubavi. Uporna. Osobu koja joj se sviđa, osvajat će ju sve dok god ju ne osvoji. Sve će učiniti da se…

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2