LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Jun: Sumnja u vjernost i ljubav, razdirat će srce jednog znaka!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Jun: Sumnja u vjernost i ljubav, razdirat će srce jednog znaka!-

11 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U fazi ste kada ne znate ni što želite ni što mislite, a ni što osjećate. Uspješno to krijete od partnera, ali trebali biste što prije sami sebi dati odgovore na ta pitanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Nije lako održavati vezu sviježom i zanimljivom. Ali, ipak treba ulagati u ljubavni život svakodnevno, barem ono osnovno. U fazi ste kada nemate potrebu za tako nečime, no to može dovesti onda i do udaljavanja, navike i zasićenja. Netko mora unijeti dozu akcije. Budite to vi!

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Previše vas diraju problemi na svim planovima vašeg života. To utječe na vaše raspoloženje, a onda to isto raspoloženje prenesete na partnera. Na takav način zapostavljate partnera. Pokušajte u tim rijetkim zajedničkim trenutcima, biti fokusirani na partnera i na kratko smetnuti sa uma ostale probleme.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ljubavna situacija ne ispunjava vaša očekivanja. Stalno zahtjevate nešto, a isto to, vi niste spremni dati. Dvostruka mjerila u vezi ne bi trebala postojati.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Danas nikako nije dan koji će pogodovat osobama u vašem znaku zodijaka. Ništa vam neće ići kako ste planirali i zamislili. Osim što ćete morati sa partnerom donijeti neke vrlo bitne odluke, sasvim slučajno i nenamjerno ćete nekoga duboko povrijediti. Udahnite duboko, prespavajte i krenite sutra od početka.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2