DNEVNI HOROSKOP za 13. Jun: Ovaj dan će za nekoga biti ČAROBAN i OSTATI JAKO DUGO U SJEĆANJU!-

DNEVNI HOROSKOP za 13. Jun: Ovaj dan će za nekoga biti ČAROBAN i OSTATI JAKO DUGO U SJEĆANJU!-

11 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vaša voljena osoba se silno trudi da ostvari neke svoje planove i ideje, ali ne uspjeva. Budite podrška i uključite se više u taj projekat. Ako ništa, vaš partner će biti sretan što ga podržavate. Na poslovnom planu vladat će opći kaos i presing koji će vam nametnuti vaše nadređene osobe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan ispred vas vam neće donijeti nikakve neugodne i neočekivane situacije. Čeka vas lijep dan ispunjen pozitivnim događanjima. Vaša voljena osoba će napraviti nešto čime će vam pokazati da joj je jako stalno do vas i vaše zajedničke sreće.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ispred vas je dan koji bi vam mogao donijeti pozitivne promjene na poslovnom planu. Na ljubavnom planu, vaš partner ima velike dvojbe kad ste vi u pitanju. Ponašat će se kao da je sve u redu, ali budno će vas držati na oku, jer neke stvari vam ne vjeruje iz određenog razloga.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

U danu ispred vas, mogli bi biti prilično nervozni i sve bi vas moglo lako iznervirati. Trebate obratiti više pažnje na svoje zdravlje. Potrebno vam je više odmora i više sna. Nedostatak istog, moglo bi narušiti vaše zdravstveno stanje.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vaša voljena osoba već neko vrijeme se ponaša i radi određene stvari na planu vašeg ljubavnom života koje vama ne odgovaraju. Povedite malo više računa o tome i nemojte više žmiriti na to. Vi ignorirate da izbjegnete nesuglasice i svađu, ali takve stvari mogu naštetiti vašem ljubavnom životu.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Dan ispred vas, mogao bi vam donijeti neka naugodna i neočekivana zbivanja sa radnim kolegama. U ljubavnom životu, vaš partner će vam reći nešto što će vas ganuti i ugodno iznenaditi.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2