VAŠ NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 13. do 19. juna! – ASTRO analiza za SVAKI horoskopski znak!

VAŠ NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 13. do 19. juna! – ASTRO analiza za SVAKI horoskopski znak!

12 lipnja, 2022 0 By Admin 2

Najsretniji dan: utorak, 14. jun

Ovaj dan bi trebao biti najsretniji dan za vas što se tiče ljubavi. Slijedi vam romantična čarolija kakva se dugo nije dogodila u vašoj ljubavnoj vezi. Tako nešto vam je bilo prijeko potrebno i tako nešto će se i dogoditi. Ne brinite se, opustite se i uživajte u romansi koja će probuditi stari plamen u vašoj ljubavnoj vezi.

Najsretniji dan: četvrtak, 16. jun

Povezat ćete ljubav i obitelj na najljepši mogući način. Jedno predivno druženje dugo će vam ostati u sjećanju i to će biti najbitnije. Sve brige će nestati, a vi ćete se zaista opustiti i provesti vrijeme sa onima koje volite. Ništa vam neće pokvariti idilu koja će obilježiti taj dan, za vas sretan dan.

BLIZANCI

Najsretniji dan: nedjelja, 19. jun

Jedinstvena i neponovljiva prilika koju ćete dobiti može značiti okretanje stranice i početak nečeg novog i uzbudljivog. Sreća će biti na vašoj strani, pa nema razloga da ne iskoristite ono što vam se nudi. Tko zna, jednom ćete možda reći da vam je ovaj dan bio najsretniji dan u životu.

RAK

Najsretniji dan: ponedjeljak, 13. jun

Vaš život doveli ste u određenu ravnotežu i želite da tako i ostane. Možda je potrebno još nešto učiniti, ali smatrate da ćete s vremenom to i uspjeti. Zato ste zadovoljni i stabilni i želite da tako i ostane. Ovaj dan ćete se osjećati posebno dobro, čak i moćno i svidjet će vam se taj osjećaj.

LAV

Najsretniji dan: utorak, 14. jun

Bit ćete puni energije kao nikad prije, osjećat ćete se fantastično i to je ono što će vas oduševiti. Možda ne postoji razlog za takav osjećaj, ali bez obzira na to, prepustite se i uživajte dok traje. Dan će biti savršen za ostvarivanje nekih manjih ciljeva koje ste si zacrtali.

DJEVICA

Najsretniji dan: četvrtak, 16. jun

Veliki napredak vas očekuje u ljubavi jer ćete postići ono što već dugo namjeravate, a to je prvi kontakt sa osobom koja vam se jako sviđa. Bit ćete ponosni na sebe i pucat ćete od samopouzdanja. Bit će to predivan osjećaj za vas i željet ćete da nikada ne prođe.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2