OVOM znaku će se u do kraja Juna VRATITI BIVŠA LJUBAV – SREĆA VELIKA u najavi!

OVOM znaku će se u do kraja Juna VRATITI BIVŠA LJUBAV – SREĆA VELIKA u najavi!

10 lipnja, 2022 0 By Admin

Koliko god sreće ljubav može prouzročiti, toliko može i tuge i boli, ako ne i više. Posebno kada su razdvojena dva srca koja se vole i koja ne mogu kucati jedno bez drugog…

 

DJEVICA

Postoje te neke ljubavi koje nikada ne umiru. Postoje srca koju su razdvojena, ali se vole i čeznu jedno za drugim. Postoji parove koji su skupa, a ne vole se i postoje parovi koji nisu skupa, a vole se i nikada neće biti skupa. Ljubav je radost, ali i bol.

Ovaj period i položaj planeta i zvijezda predviđa da se u  vaš život vraća bivša ljubav.

Vaša romansa i ljubavna priča, davno je završila i ostala  spremljena u ladici zvanoj prošlost. Iako u srcu i dalje živi ljubav, vaša srca su nastavila živjeti razdvojeno. Nedostatak ljubavi i osjećaja nije ono što vas je razdvojilo. Možda je na momente ljubav malo utihnula, ali je plamtila u srcu.

Splet okolnosti, nesuglasice, ljubomora, nerazumijevanje, nedovoljna pažnja i sitne greške, bile su presudne da okončate svoju vezu i ljubav. Iako se niste prestali voljeti i iako ste jedno drugom bili u mislima, ponos je bio jači od onoga da netko učini prvi korak ka pomirenju.

Vaša razdvojenost zapravo će biti najveći faktor ove promjene. Promjene, odnosno povratka jedno drugom. U vremenu razdvojenosti, zapravo ste shvatili koliko jedno drugom nedostajete. Kroz tu razdvojenost ste shvatili koliko je jaka vaša ljubav i ono što osjećate jedno prema drugom.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Ponekad zapravo vrijeme odlučuje umjesto nas, jer vrijeme pokaže da nam netko nedostaje i da nam nedostaje nečija bliskost i blizina. Upravo će i u vašem slučaju vrijeme otvoriti oči i jednom i drugom, jer će obostrana nostalgija vladati u vama. Vaš slučajan…

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2