LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Jun: OVOG znaka će ljubav JAKO ZABOLJETI, a PATNJA OVOG znaka će konačno PRESTATI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Jun: OVOG znaka će ljubav JAKO ZABOLJETI, a PATNJA OVOG znaka će konačno PRESTATI!-

10 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dan ispred vas, bit će najviše usmjeren prema vašim mislima i razmišljanjima. Imate neke dileme i to će vas obuzeti i stvoriti nemir u vama, te vas navesti na razmišljanja. Vratit ćete se u prošlost i pitati se “što bi bilo, da je bilo”. Imat ćete dileme, da li je vaš sadašnji ljubavni život ono što doista želite. Razmislite i odlučite.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vama godi saznanje da se sviđate jednoj osobi i ne samo to! Ta osoba je zapravo zaljubljena u vas i to je ono što vas čini sretnim, iako vi ne osjećate isto prema toj osobi. Vi ipak volite vašeg partnera, a i osim toga, ne želite si komplicirati život sa takvim stvarima. Vjerujete da se sve jednom ipak sazna.Slobodni pripadnici znaka bi vrlo lako mogli započeti vezu.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Vi ste nepopravljivi romantičar i iako znate da određene stvari i situacije neće biti, vi se i dalje potajno nadate i priželjkujete. Što prije shvatite da od toga neće biti ništa, tim prije ćete se moći posvetiti kvalitetnijem ljubavnom životu. Dan će svakako biti tjeskoban, tužan i u znaku suza.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

U danu ispred vas, imat ćete jedino želju i potrebu da budete sami sa sobom i svojim mislima. Neće vam goditi ničije društvo, pa tako ni društvo vašeg partnera. Dovoljno će biti da tako svome partneru kažete. Shvatit će, svi imamo ponekad takve dane.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Usredotočite se i jasno recite ono što u vama gori da kažete na glas. Sva nakupljanja se loše odražavaju na vaše zdravstveno stanje. Izbacite iz sebe sve što vas tišti i stvara tugu i unutarnji nemir. Nema potrebe da šutite. Može samo biti bolje.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Dan ispred vas neće biti okupiran raznim obavezama i poslovima. Imat ćete dovoljno vremena za sve, kao i za odmor. Veći dio dana iskoristite i usmjerite ka ljubavi. Provedite divan dan i divne trenutke sa vašom voljenom osobom. Nemate često ovakve dane koje možete provoditi onako kako želite, već onako kako obaveze nalažu.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2