VIKEND HOROSKOP: Ovan će blistati, Ribe će imati razloge za osmijehe, a evo što i OSTALE ZNAKOVE čeka!-/

VIKEND HOROSKOP: Ovan će blistati, Ribe će imati razloge za osmijehe, a evo što i OSTALE ZNAKOVE čeka!-/

9 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Tokom vikenda primit ćete lijepu i radosnu vijest koja će vam uljepšati, ne samo dane vikenda, nego i duže. Pred vama su dani sreće i zadovoljstva i ništa vam neće moći pokvariti veselo raspoloženje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Situacija će se početi odvijati u vašu korist, već samim time što ćete imati priliku ostvariti razgovor i susret vezan za novo radno mjesto. Tokom vikenda imat ćete više razloga za sreću i zadovoljstvo i osjećat ćete se zadovoljno.

 

 

BLIZANCI

Osjećat ćete se više nego dobro i gotovo je sigurno da vam ništa neće moći pokvariti raspoloženje. Bit ćete zadovoljni i ponosni na sebe, no ipak će se nešto nepredviđeno dogoditi. Poziv koji ćete dobiti, mogao bi dosta toga promijeniti.

 

 

RAK

Jedna osoba, vama nepoželjna, će pokušati narušiti vaš mir. To može biti bivši partner, član obitelji ili prijatelj. Netko čije vam društvo ne odgovara. Tokom vikenda imat ćete kontakt sa tom osobom, te ćete pokušati objasniti toj osobi da vas više ne ometa.

 

 

LAV

Dani vikenda donose razriješenje nekih problema, a samim time vam donose i opuštanje i dobro raspoloženje. Narednih dana moći ćete se opustiti, jer će vas pratiti sreća zvijezda.

 

DJEVICA

Umor je učinio svoje, kao i problemi i jednostavno koliko god se trudili i vi i drugi da vas oraspolože i vrate vam osmjeh, neće uspjeti. Najviše će vam goditi vrijeme provedeno sa samim sobom bez drugih lica, buke i galame. U tome nema ništa loše. Odmorite se onako kako vama najbolje odgovara.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2