LJUBAV od 10. do 17. Juna: Ako ste rođeni u ova 4 znaka, slijede vam velike ljubavne promjene!-/

LJUBAV od 10. do 17. Juna: Ako ste rođeni u ova 4 znaka, slijede vam velike ljubavne promjene!-/

9 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Pod zaštitom zvijezda ćete biti narednih dana i dani koji su ispred vas bit će u znaku zadovoljstva. Oni u vezi imat će skladan period bez tenzija, nervoze i svađe. Oni slobodni će konačno shvatiti da su se uzalud trudili oko osobe koja im nikada neće pripadati i krenuti će dalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

U fazi ste kada više ne znate u što da vjerujete i što je ono što zapravo želite. Počeli ste sumnjati kako u svoje osjećaje prema partneru, tako i u partnerove osjećaje prema vama. Stvari se neće riješiti same od sebe. Uzmite predah i dobro razmislite što zapravo vi želite, a nakon toga popričajte sa partnerom.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Osjećat ćete se dosta usamljeno i bit će vam potrebno dosta pažnje, brige i nježnih riječi. Nažalost, vaš partner neće prepoznati vaše stanje i neće vas utješiti. Počet ćete razmišljati da li uopće poznajete dobro partnera  kako ste mislili, odnosno, koliko on poznaje vas.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Nadate se da će svakim novim jutrom doći mir i sklad u vašu vezu, ali uporno vas zaobilazi. Pustite da se stvari odvijaju spontano. Prevelika želja dovodi do forsiranja, a forsiranje do odbijanja, zatim odbijanje dovede do razočaranja. Vaša veza će ponovo doći na pravi put, samo treba malo vremena da se slegnu nastali problemi.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vaš znak će narednog period biti pod zaštitom zvijezda, posebno kada je riječ o ljubavi i ljubavnom životu. Tijekom naredne sedmice vaš odnos će biti miran i skladan. Ništa neće moći narušiti vaš mir i sklad. Možda će neke osobe pokušati unijeti nemir među vas, ali u tome neće uspjeti. Također ovo je vrlo povoljno razdoblje kada je riječ o slobodnim pripadnicima ovog znaka za sklapanje novih veza.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2