DNEVNI HOROSKOP za 11. Jun: Jedan znak će se RAZOČARATI u blisku osobu, a OVAJ znak će imati IZNIMNO SRETAN DAN!-

DNEVNI HOROSKOP za 11. Jun: Jedan znak će se RAZOČARATI u blisku osobu, a OVAJ znak će imati IZNIMNO SRETAN DAN!-

9 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U danu ispred vas, neke osobe bi vam mogle napuniti glavu određenim lažim za neke osobe. Naime, vlada zavist na vaš skladan odnos sa tom osobom i pokušat će lažima da pokvare taj odnos.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan bi vam mogao donijeti susrete i druženje sa vama dragim ljudima. Previše ste zaokupljeni poslom i ostalim obavezana. Ovo će svakako pozitivno djelovati da se na trenutak zabavite i opustite.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

U danu ispred vas, nećete znati kako da postupite po pitanju nekih osjetljivih tema, te ćete zatražiti pomoć i savjet vama bliske i drage osobe. Ali neke stvari morate sami odlučiti i u tome vam nitko ne može pomoći. Osim toga, zapitajte se kome je zaista bitna vaša sreća. Nemojte da vas nečiji savjeti navedu na krivi put.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Mogla bi vam ljutnju izazvati neka bliska osoba koja se neće složiti sa vašim mišljenjem, te ga neće podržati. Imajte na umu da ni vi niste uvijek susretljivi kada se od vas nešto očekuje. Osim toga, bolje iskreno mišljenje, nego lažna podrška.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Dan bi vam mogao biti prilčno težak na način da će se to odraziti na opće stanje vašeg organizma. Previše radite, a premalo vodite brigu o sebi i svome zdravlju. Ostavite neke stvar za kasnije i posvetite se sebi. Odmorite se kvalitetno i oslobodite tijelo i um stresa.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vi pokušavate manevrirati između problema, ali kao da ste postali magnet za probleme. Koliko se god trudili, ne možete ih vješto izbjeći. Dan bi mogao donijeti neke nove brige i probleme. Ne upuštajte se u ništa što će sadržavat neke vrste odluka ili bitnih stvari. Dan nije pogodan za tako nešto.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2