NEDELJNI HOROSKOP od 10. do 17. Juna: Bliznacima, Strijelcu i Raku se mijenja život, Vaga dobija divnu vijest, a OVI znaci će se boriti sa problemima!-/

NEDELJNI HOROSKOP od 10. do 17. Juna: Bliznacima, Strijelcu i Raku se mijenja život, Vaga dobija divnu vijest, a OVI znaci će se boriti sa problemima!-/

9 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Narednu nedelju najviše će vam obilježiti dešavanja koja će biti vezana za vaš ljubavni život. Vaš partner će vas nekim izjavama povrijediti iz čega će izbiti velika svađa. U afektu ćete reći čak i da prekidate vezu, ali ni nakon toga se vaša situacija neće smiriti. Kada je riječ o poslovnom životu, naredna nedelja će biti uspješna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Tijekom nedelje pred vama će biti ozbiljni problemi. Najveći problemi bit će upravo u ljubavnom životu. Vaša voljena osoba povrijedit će vas nekim riječima i postupcima nakon čega ćete se vi ozbiljno zapitati da li vaša veza ima daljnju budućnost. Poslovni život donijet će vam i uspjehe, ali i probleme, tako da koliko ćete imati razloga za sreću, toliko i za brige. Pred vama su dani koji će vam prilično biti ispunjeni brigama i stresom.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Tijekom narednih dana jedna situacija uzdrmat će vaš unutarnji mir i život. Imat ćete priliku upoznati osobu koja će već od samog početka na vas ostaviti dubok utisak. Možemo reći da će to biti ljubav na prvi pogled. Dani će vam prolaziti u odsutnosti duha, jer će misli biti upućene toj osobi. To će vas toliko zaokupiti da ćete čak početi sumnjati u svoje osjećaje prema partneru. To će se odraziti i na vrijeme provedeno u poslovnom okruženju, jer nećete moći biti dovoljno koncentrirani.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Pred vama su dani koji vam neće zadavati brige i probleme. Vaš znak zodijaka je pod zaštitom zvijezda što znači da ćete moći jedino imati razloge za sreću, a ne za brige. Poslovna situacija će vam donijeti uspjeha nakon kojih bi u bliskoj budućnosti mogli napredovati i dobiti bolje radno mjesto, a možda čak u narednim danima vam se otvori prilika za promjenom zaposlenja. Voljena osoba će vas razveseliti svojim postupcima i može se reći da je pred vama zaista lijepa nedelja.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Neće sve biti kako će izgledati na početku. U prvim danima izbit će problem i svađa sa vama dragom i bliskom osobom, ali ništa što nećete moći riješiti i izgladiti odnose. Nakon toga za probleme nećete znati jer će vas pratiti sreća zvijezda. Ne samo što nećete znati za probleme, nego ćete uspjeti riješiti sve probleme koje imate sa partnerom i nastaviti jedan skladniji odnos. Ostvarit ćete i poslovni uspjeh, a mogao bi vas zadesiti i jedan novčani dobitak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2