U NAREDNA TRI DANA: Jednima će SVE ŽELJE BITI OSTVARENE, a OVOM znaku će svi PLANOVI PROPASTI!-/

U NAREDNA TRI DANA: Jednima će SVE ŽELJE BITI OSTVARENE, a OVOM znaku će svi PLANOVI PROPASTI!-/

8 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Naredna tri dana bit će vam potrebno dosta strpljenja i samokontrole. Konkretnije petak i subota. Mogući su problemi u radnom okruženju na što ćete reagirati burno. Naoružajte se strpljenjem i dobro promislite prije nego nešto kažete ili napravite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Zadnji dani vam nisu bili previše stresni, a takva će situacija biti i što se tiče naredna tri dana. Miran period bez neočekivanih situacija. Dani će pogodovati za ljubav, obitelj i druženje. Izvedite negdje voljenu osobu i opustite se izvan svog doma.

 

 

BLIZANCI

Naredna tri dana pogodovat će za riješavanje problema koji se vuku odavno, a koji se nisu mogli riješiti u mirnoj atmosferi. Na obostrano zadovoljstvo, doći ćete do riješenja problema. Osim toga, imat ćete bogat društven život i opuštati se u dobrom društvu.

 

 

RAK

Nestrpljivi ste i teško vam pada iščekivanje. Tijekom ova tri dana očekujete neke informacije i ne znate kako će se situacija odvijati. Ovih dana za vas nemoguće postaje moguće. Dovoljno će biti da samo čvrsto vjerujete u to. Drugi dan vikenda mogao bi vam donijeti i neke zanimljive ljubavne trenutke.

 

 

LAV

U nadolazeća tri dana vaše raspoženje bit će poprilično sjetno. Osjećat ćete se neraspoloženo, tužno, pa i usamljeno. Bit će vam potrebna nečija blizina, lijepa riječ i topao zagrljaj da osjetite sigurnost i da znate da niste sami. Niste, samo se tako osjećate.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2