Bivša ljubav se vraća u života OVA 3 znaka, dok će OVAJ znak saznati nešto što će mu SLOMITI SRCE!-/

 Bivša ljubav se vraća u života OVA 3 znaka, dok će OVAJ znak saznati nešto što će mu SLOMITI SRCE!-/

8 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vaša voljena osoba probudit će u vama sumnju. Ta sumnja vam neće dati mira i pokazat ćete veliku ljubomoru. Koliko god da ćete se truditi objasniti to na neki razumni način, ipak se nećete moći oteti ljubomori i vjerovanju da vam nešto krije i taji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Osoba sa kojom ste nekad prije imali ljubavnu vezu će vas ovih dana kontaktirati. Iako je to za vas završena priča, pristat ćete na sastanak više zbog znatiželje. Međutim budite oprezni! Ukoliko niste raščistili sve osjećaje vezane za tu osobu, vaš susret bi mogao potaknuti zaspale emocije. Nije pametno da se vraćate na staro.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

U danima vikenda nećete imati volje ni motivacije za bilo što, pa tako ni za ljubavni život. Potreban vam je mir i odmor od svih, svega i svačega. Ukoliko ste u vezi, recite partneru kako se osjećate, jer bi vaša potreba za samoćom mogla biti protumačena na jedan sasvim drugi način.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Misli su vam usmjerene prema osobi na koju često mislite i o kojoj često razmišljate. Moguće da ćete u danima vikenda dobiti odgovore na pitanja na koja za sad nemate. Taj odgovor možda vas digne u visine od sreće, a možda potpuno potonete.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U danima vikenda potpuno slučajno ćete doznati i shvatiti da vaša voljena osoba nije uvijek bila iskrena prema vama i da postoje stvari koje vam taji ili da kažemo, koje vam laže. Iako se neće raditi o nekim velikim tajnama i velikim lažima, vas će to potpuno izbaciti iz takva i nastat će svađa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2