DNEVNI HOROSKOP za 10. Jun: Nekome će biti ovo TEŽAK DAN, ali OVOM znaku će biti NAJLJEPŠI U ŽIVOTU!-

DNEVNI HOROSKOP za 10. Jun: Nekome će biti ovo TEŽAK DAN, ali OVOM znaku će biti NAJLJEPŠI U ŽIVOTU!-

8 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN (21.03.- 20.04.)

Previše ćete biti fokusirani na posao i svoje probleme. Partner bi vam to mogao zamjeriti, jer će u vašem oku biti neprimjetan i uputit će vam kritiku. U danu ispred vas, mogli biste dobiti informaciju kako se jedna osoba zanima za vas. To će vas slatko iznenaditi i izmamiti osmjeh.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Pred vama je zanimljiv dan. Mogli biste upoznati osobu koja će vas prilično zaineresirati. Čak i ako ste u ljubavnom odnosu, nemojte misliti da vam se ne može dogoditi ljubav. Neke osobe se više bave vašim životom nego svojim. Ne zamarajte se. Svatko ima svoje veselje. Dajte im još vise povoda i razloga za priču.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

U danu ispred vas moglo vi vas povrijediti što će vaša voljena osoba po pitanju nekih stvari, više vjerovati u glasine koje kruže, nego u ono što ćete vi reći. Osim toga, odnosi s nekim vama dragim ljudima su se narušili. Ako malo popustite inat koji je u vama i pokažete više fleksibilnosti, mnoge stvari se mogu promijeniti. Netko mora prvi popustiti.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ako vam je potreban dan samo za sebe, onda se osamite i provedite dan shodno vašim željama i potrebama. Ne tražite razloge kod partnera zbog kojeg ćete “dignuti nos” i time imati opravdan razlog vaše odsutnosti i izoliranosti. S poslovne strane, neke osobe će unijeti nemir i nervozu svojim bahatim ponašanjem. Odrazit će se na sve, pa tako i na vas.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U danu ispred vas, vaš partner će vam uputiti kritike za neko vaše ponašanje i pokazati ljubomoru. Mirno reagirajte i objasnite mu da nema razloga za ljubomoru. Na poslovnom planu će doći do nekih promjenja vezano za poslovanje što će unijeti određeni nemir u vas. Trebat će samo malo vremena za prilagodbom.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

U danu ispred vas, pojavit će se nostalgija u vama. Sjetit ćete se jedne vama drage osobe koja vam vam nedostaje. Poželjet ćete društvo te osobe. Vaša voljena osoba uputit će vam kritiku da ju zapostavljate u zadnje vrijeme. Neće pokazati previše razumijevanja kada joj kažete da imate previše posla i obaveza.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2