LJUBAV DO 31. Maja: Veza OVIH znakova je prejaka – neki bivši će postati sadašnji, dok se neki neće razdvojiti usprkos svim problemima!

LJUBAV DO 31. Maja: Veza OVIH znakova je prejaka – neki bivši će postati sadašnji, dok se neki neće razdvojiti usprkos svim problemima!

19 svibnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Dolazak na društvena događanja važan je s nebeskom energijom, jer vas može neobjašnjivo privući tuđe društvo. Ova osoba može biti netko koga ste poznavali kao poznanika, ali sada u njoj vidite nešto s čime se stvarno možete povezati, a on se osjeća na isti način. Upravo bi ta produbljiva veza mogla postati vrlo posebna. Samo naprijed.

 

BIK

Možda smatrate da je potrebna rasprava o vašoj vezi koja će vam pomoći da odlučite kamo biste trebali krenuti odavde. Međutim, astralna konfiguracija može otežati pronalaženje početne točke s koje možete razgovarati, a da ne postanete previše emotivni. Možda se umjesto toga traži neka akcija. Možda bi zajednički izlazak pomogao da se stvari slože između vas, više nego dijalog.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna usklađenost otežava vam da cijenite istinu o nekome kome se jako divite. Zapravo ga tako visoko cijenite da ne možete zamisliti da bi bili sposobni za ponašanje o kojem ste čuli. Prije nego što mu se potpunije posvetite, budite sigurni da ga vidite onakvim kakav stvarno je. Sretno!

 

RAK

Nebeska konfiguracija unosi prekrasnu atmosferu tajanstvenosti i zasigurno povećava šanse za istinski romantičan susret. Mogli biste sresti nekoga tko ima više dubine nego što to njegov izgled implicira. Iako vam je razgovor o intimnim osjećajima često pomalo neugodan, ova osoba se snalazi s riječima koje vam oduzimaju dah. Mogli biste zajedno napraviti prekrasnu glazbu.

 

LAV

Planetarno poravnanje čini zanimljive dane u smislu vaše trenutne veze. Činjenica da se jedan od vas usuđuje progovoriti o emocionalnom problemu koji vas oboje uključuje može stvoriti svađe. Ipak, ako se ovo ne riješi, ista će se tema razgovora javljati uvijek iznova. Bilo bi od pomoći kada biste mogli iskreno slušati što svaki ima za reći.

 

DJEVICA

Ponekad je teško vidjeti sebe onako kako nas drugi vide. Planetarna energija to čini još težim jer ne možete vidjeti što radite krivo. Voljena osoba očito nije sto posto sretna zbog nečega i pretpostavlja da se namjerno ponašate ovako kako biste je kaznili ili istaknuli. Da biste zadržali mir, možda ćete ih morati natjerati da to izgovore.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2