3 znaka zodijaka koji će dobiti DRUGU PRILIKU ZA LJUBAV tijekom mjesečevog sekstila Jupitera od 21. maja 2002.

3 znaka zodijaka koji će dobiti DRUGU PRILIKU ZA LJUBAV tijekom mjesečevog sekstila Jupitera od 21. maja 2002.

19 svibnja, 2022 0 By Admin

Tko kaže da nemamo drugu priliku kada su ljubav i romantika u pitanju? Za tri horoskopska znaka, sekstilni Mjesec Jupiter aktivira staru iskru u njihovim odnosima od 21. maja 2022.

Bilo da se radi o ponovnom okupljanju s nekim s kim smo prekinuli ili o pronalaženju nekoga uzbudljivog za početak novog života, zasigurno postoji mogućnost da su druge šanse moguće i vjerojatne.

Pogotovo kada imamo korisne tranzite kao što je sekstil Mjeseca Jupiter na našoj strani kada je Merkur retrogradan.

Da bismo dobili drugu priliku u ljubavi, moramo vjerovati da za nas još ima vremena.

Skloni smo vjerovati da se ljubav pojavljuje samo rijetko i da se mora oslanjati na savršeno vrijeme, ako želi potrajati ili imati bilo kakvu važnost u našim životima.

Biti na pravom mjestu u pravo vrijeme s pravim stavom — to je ono što vjerujemo da su vrata pronalaženja prave ljubavi.

Smiješno je to što ljubav ne ovisi ni o čemu predvidljivom; ako ljubav želi unutra, ona ulazi, i nikakva količina priprema ili iščekivanja ne može uzrokovati da se to dogodi. U istom smislu, ni to ništa ne može spriječiti.

Ljubav je tako jaka — zna kako doći do nas, na isti način, zna kada, gdje, kako i tko, od svega toga.

Dakle, za one koji nisu mislili da će vam ljubav drugi put pokucati na vrata, onda je vrijeme da ponovo razmislite; ljubav kuca.

A kada se sve to dogodi tijekom retrogradnog Merkura, bivši bi se mogao vratiti i započeti tamo gdje je veza stala.

3 znaka zodijaka koji dobivaju drugu priliku za ljubav tijekom mjesečevog sekstila Jupitera od 21. maja 2002.

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

U osnovi ste objesili svoj šešir kada je ljubav u pitanju. Bili ste tamo i učinili to, i iako su stvari dobre, postale su nešto što ne osjećate potrebu prisiljavati da postoji. Snažno ste voljeli u životu, i iako bi bilo sjajno imati opet, ne povlačite tu temu; doći će kad dođe i ako si otvoren, onda ćeš ga primiti.

Ako ne, nema veze. A upravo će ovaj distancirani stav djelovati kao magnet za novu ljubav i drugu priliku da vam se ukaže. S Mjesečevim sekstilnim Jupiterom osjećat ćete se dobro. Konačno ste na pravom mjestu gdje ne osjećate da vam ‘treba’ druga osoba za kompletiranje.

Samo iz tog razloga privući ćete pravu osobu. Vaš nedostatak potrebe postavlja temelj za mnogo naprednije stanje ljubavi; onakva koja nije izgrađena na potrebi i praznini. Uradio si posao, Rak, sada izađi i uživaj u plodovima svog rada.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2