LJUBAV DO 31. Maja: Veza OVIH znakova je prejaka – neki bivši će postati sadašnji, dok se neki neće razdvojiti usprkos svim problemima!

LJUBAV DO 31. Maja: Veza OVIH znakova je prejaka – neki bivši će postati sadašnji, dok se neki neće razdvojiti usprkos svim problemima!

19 svibnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Okolo je prekrasna atmosfera zrela za ljubav. Planetarne energije potiču vas da na svom spoju nosite svoju najmekšu i najdostojniju odjeću i ne zaboravite dodati nekoliko bisera u ansambl. Utvrdit ćete da je vaš partner (sadašnji ili budući) posebno nježno i romantično raspoložen, a vas dvoje ćete se zaista fantastično provesti. Veza se produbljuje.

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se osjećati prilično pometeno svojim osjećajima, posebno s nebeskom energijom. Možda ćete se osjećati i pomalo ogorčeni što vam je toliko stalo do nekoga za koga se čini da ne odgovara s jednakim žarom. Ovo je nezgodna i potencijalno bolna situacija, ali kao i obično, ako stignete razgovarati, mnogo toga bi se moglo riješiti i ne mora sve završiti suzama.

 

STRIJELAC

Trenutna astralna konfiguracija može vas natjerati da sumnjate u svoje dublje instinkte kada je u pitanju pokušaj razumijevanja dinamike novog partnerstva. Zaista želite vjerovati u najbolje, nadati se da će ovaj put sve biti savršeno i da se možete zaljubiti do kraja života. Ali ništa nije bez mrlje, pogotovo što se tiče odnosa. Budi realan.

 

JARAC

Aspekt koji je u igri ukazuje na to da je pred vama potencijalno prekrasni dani, posebno kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako je ovo donekle zaostajalo, tada ćete otkriti da su ga dnevni događaji uvelike podignuli. Ako ste planirali izaći sa svojom najdražom osobom, neka to bude negdje posebno, jer ćete oboje imati koristi od toga da budete zajedno i dijelite svoju ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Usklađenost koja je u igri može vas natjerati da se osjećate kao da svoje povrijeđene osjećaje pokrijete činom prkosne bravade. Ako se vi i niži oblik života koji vam se usudio dati slučajno sretnete, onda nećete biti taj koji će žuriti, licem mokrom od suza, moleći za oprost. Zapravo ćete mu biti skloni dati do znanja da je on najmanja vaša briga.

 

RIBE

Jedna je stvar htjeti zadržati auru misterije, a druga je namjerno dovesti nekoga u zabludu, ne iz želje da naudiš, već zato što osjećaš da, ako mu daš do znanja svoju stvarnu životnu priču, neće se htjeti uključiti s tobom. S trenutnim astralnim energijama posebno, ako vas istinski voli, obožavat će vas zbog toga tko i što zapravo jeste.

Stranice: 1 2