LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Maj: Vodolija će morati ODLUČITI, Ovnu stiže poziv, Ribe će imati jedan od ljepših dana

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Maj: Vodolija će morati ODLUČITI, Ovnu stiže poziv, Ribe će imati jedan od ljepših dana

20 svibnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Poziv koji ćete primiti u toku dana probudit će u vama osjećaj sreće i zadovoljstva. Dugo čekte na tako nešto pa iskoristite maksimalno čari današnjeg dana. Takvu priliku jednostavno ne smijete propustiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš ljubavni partner vam je ujedno i vaš najbolji prijatelj. Stalo mu je do vas i to morate imati na umu. Ne dozvolite da bezvezne rasprave dovedu vašu vezu u krizu jer ovakvog partnera teško ćete više naći. Zato ga čuvajte uza sebe i ne dozvolite nikome da vam ga uzme.

 

 

BLIZANCI

Ako nastavite sa zatomljivanjem osjećaja prema partneru i ne pokažete mu koliko ga zapravo volite, riskirate da uništite vašu vezu. Ne budite previše ponosni, ne sramite se svojih osjećaja nego ih dajte partneru na znanje. To će samo pojačati vašu povezanost i voditi vas putem ljubavne sreće.

 

 

RAK

Pokušajte danas reći partneru koliko ste ljubomorni jer partner vidi da nešto nije u redu. Nemate razloga za ljubomoru ali vas ona opterećuje. Samo iskreni razgovor sa partnerom može dovesti do rješenja ove teške situacije za vas.

 

 

LAV

Da li ste zaista sretni u vašoj ljubavnoj vezi ili samo zadržavate bar nekoga tko je uz vas? Na to pitanje samo vi možete dati odgovor pa se potrudite da to učinite što prije. Danas će vam partner izraziti svoju zabrinutost vašom vezom jer će uvidjeti da mnogo toga nije kako bi trebalo biti.

 

 

DJEVICA

Danas ćete saznati da li cijelo vrijeme gajite lažnu nadu ili vas partner zaista voli. Događaj koji slijedi pokazat će dosta toga i razjasniti vam da li je sve bila zabluda ili ljubav zaista postoji između vas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2