3 NAJVEĆA SRETNIKA SEDMICE od 16. do 22. maja! – OVOM znaku ova sedmica ulazi u POVIJEST kao NAJBOLJI DANI U ŽIVOTU!

3 NAJVEĆA SRETNIKA SEDMICE od 16. do 22. maja! – OVOM znaku ova sedmica ulazi u POVIJEST kao NAJBOLJI DANI U ŽIVOTU!

16 svibnja, 2022 0 By Admin

Imamo tjedan koji je toliko ispunjen obećanjima i oduševljenjem da bi bilo teško ne pripisati njihovu pomoć određenim kozmičkim tranzitima.

Zato dajmo pljesak Sunčevom sekstilu Neptunu, Mjesečevom trigonu Veneri, Suncu u trigonu Plutonu i Suncu u trigonu Mjesecu za nevjerojatan utjecaj koji otvara oči i pozitivnost koju dijele s nama tijekom ovog tjedna.

Još uvijek imamo pomrčinu Mjeseca punog Mjeseca u Škorpionu da nadoknadi sav taj vrtoglavi optimizam. Zasigurno izgleda kao da će nekoliko znakova Zodijaka biti od koristi u područjima ljubavi, romantike, se**a u vezama.

Za one koji su već zaljubljeni, ovaj tjedan će vas približiti vašoj osobi. A za one koji su slobodni i žele biti u vezi, vaše su šanse ovog tjedna veće zbog gore navedenih tranzita podrške.

I tako, za lijepu promjenu tempa, izgleda da će mnogi od nas ući u razdoblje u kojem će doći do olakšanja.

Nećemo biti pretjerano zabrinuti kao inače, a nekima će se ovo, samo po sebi, činiti kao tromjesečni odmor.

Ono što smo tražili — oslobađanje od stalnog stresa samo što smo živi — naći će svoje rješenje ovog tjedna, dok budemo ulazili u vrijeme u kojem stvari nisu tako dosadne, a osjećamo se, ozbiljno, kao da možemo podnijeti na svijetu.

3 horoskopska znaka s najboljim horoskopima u tjednu od 16. do 22. maja 2022.:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vaš osjećaj samoljublja dobio je novu viziju. Ovdje ste da biste bili sretni i nećete se zadovoljiti ni s čim manje. Kao inteligentna osoba, shvatili ste da je život kratak i da ga trebate dobro živjeti, pa tijekom ovog tjedna pravite planove kako proslaviti svoj život.

I dok niste sami u ljubavi prema sebi, ovaj put je iskovan u bolu i slomljenom srcu.

Krenuli ste dugim putem do mjesta gdje konačno volite i prihvaćate sebe, a tijekom ovog tjedna to ćete i saznati.

Suočeni s nedaćama, sada ste najjača osoba koju poznajete; neka čips padne kamo god može i moći ćete se nositi s tim. Prelazite u novo carstvo neustrašivosti, Ovan, a kao Ovan, potencijal je ovdje astronomski.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2