OVA 3 horoskopska znaka će imati NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI ove sedmice od 16. do 22. maja 2022.

OVA 3 horoskopska znaka će imati NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI ove sedmice od 16. do 22. maja 2022.

16 svibnja, 2022 0 By Admin

Koja tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi od 16. – 22. maja 2022.? A što imamo u ponudi ovog tjedna, u smislu tranzita?

Imamo, za početak, Sunce u kvadratu sa Saturnom i Mjesec u opoziciji Uran, koji nam oboje imaju sposobnost da vidimo kako živi druga polovica, u smislu našeg ljubavnog života.

Ovo implicira da se možda samo ne slažemo s našom najdragocjenijom osobom, ali to nam neće naštetiti, dapače, pomoći će.

Ovo je tjedan u kojem nam sukob zapravo čini nešto dobro. Vidjevši unutarnje djelovanje nekoga koga volimo, razumijevajući to djelovanje, dolazimo na novo mjesto u našim ljubavnim životima.

Prošli smo medeni mjesec i spremni smo za duge staze.

Iako to možda ne zvuči previše romantično, to je upravo ono što je dugoročna romansa: držati se i uspjeti.

S Mjesecom u Strijelcu moći ćemo proširiti svoju perspektivu. To nam olakšava osjećaj suosjećanja prema osobi s kojom smo. Omogućuje nam da vidimo stvari s njihove strane medalje.

Ovaj tjedan također dostavlja Mjesečev kvadrat Veneru pravo na naša vrata, što nam daje do znanja da smo sigurni i da nema iznenadnih iznenađenja.

A do kraja tjedna lijepo ćemo sjediti sa Suncem u Blizancima, što gotovo jamči da će sve što podijelimo s našim partnerima biti počašćeno i shvaćeno ozbiljno. Izvrstan je tjedan za dijeljenje tajni i istraživanje novih horizonata s onima koje volimo.

3 horoskopska znaka koja imaju najviše sreće u ljubavi u tjednu od 16. do 22. maja 2022.:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Vi ste netko tko voli znati u što se upuštate prije nego što se povučete i prijavite se za predanost. A budući da ste trenutno povezani s nekim koga stvarno jako volite i s kojim želite prijeći na sljedeću razinu, otkrit ćete da vam ovaj tjedan poprilično podržava vaše napore.

Na neki način ovaj tjedan možete iskoristiti kao poligon za testiranje da vidite mogu li se stvari stvarno razvijati, jer ovaj tjedan nema straha, nema inhibicije.

Osoba s kojom se želite zbližiti je u istom čamcu; zainteresirani su za obvezu s vama i pokazali su vam da nisu samo iskreni nego i predani.

Drugim riječima, našli ste se stvarno dobra osoba, a kao što svi znamo — ti ljudi su čuvari. Znajte da ste sretni u ljubavi ovog tjedna, Rak jer se čini kao da vam se otvaraju vrata sreće.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2