3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI DOBITI SVE što su IKADA ŽELJELI tijekom sjevernog čvora u Biku od 17. maja 2022.

3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI DOBITI SVE što su IKADA ŽELJELI tijekom sjevernog čvora u Biku od 17. maja 2022.

15 svibnja, 2022 0 By Admin

Zamislite da u ljubavi dobijete sve što želite. I, da je ovo opcija, zapitajte se: “Što biste htjeli? Što je to što vas čini sretnima kada je u pitanju vaš ljubavni život?”

Koje su vaše preferencije, da tako kažem? Što ti je na umu? Jeste li spremni progovoriti kako bi vaše želje bile poznate? Razmišljate li o osnivanju obitelji i jeste li vi i vaš partner istog razmišljanja kada su u pitanju ovakve teme?

Što da ste jedan od tri horoskopska znaka koji u ljubavi dobivaju sve što žele?
Jedna od stvari po kojima je Sjeverni čvor poznat je usmjeravanje naših misli na ideju ponovnog izuma i obnove.

A sa Sjevernim čvorom u Biku u utorka, 17. maja 2022., želimo postaviti neke čvrste ideje za manifestaciju.

Od sada do kraja maja, a potom i nekih, duboko ćemo zaroniti u stvarnost naših potreba jer je Sjeverni čvor retrogradan. Kako ih manifestirati. Kako se nositi sa svojim željama. Kako osigurati da naši odnosi funkcioniraju, u stvarnom vremenu, u stvarnom svijetu. I tako Sjeverni čvor utječe na naš svijet: u stvarnosti.

Ovaj tranzit ne donosi promjenu, on nas tjera da sami donesemo promjenu koja nam je potrebna. Gledajući kartu naših života koja je pred nama, iskorištavamo ovaj tranzit poštujući ono što je stvarno i izvedivo.

Ovo je tranzit koji podržava ono što je moguće, a s njegovim padom u retrogradnom Biku, možemo biti sigurni da će naši izbori i odluke biti doneseni s inteligencijom i bez žurbe. Uzmite si vremena, razvijajte se i rasti. To nam pruža Sjeverni čvor u retrogradnom Biku. Zvuči mi kao plan!

Evo 3 horoskopska znaka koji u ljubavi dobiju sve što žele od utorka, 17. maja 2022.
I to je zbog utjecaja sjevernog čvora u Biku.

 

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ooo, netko će čuti dobre vijesti, Bik. Iako je očito da ste uvijek topli za tranzite Bika, kada se uhvatite za Sjeverni čvor u Biku, osjećat ćete se kao da ćete započeti potpuno novi život.

Ne samo da ste na rubu da dobijete sve što želite od svog ljubavnog života, već ćete i taj ljubavni život odvesti u sljedeću fazu, što bi moglo značiti brak ili zaruke. Stvari se brzo mijenjaju u vašem životu i potpuno ste otvoreni za metričku tonu pozitivnosti koja vam se čini da teče.

Možda niste previše isplanirali, a ipak, čini se da smjer vašeg puta ide u pravom smjeru. Pronašli ste nekoga kome možete vjerovati, tko vam pruža potrebnu utjehu i obećanje istinski blažene budućnosti. WOW, Bik. Taj Sjeverni čvor ti sasvim odgovara, zar ne!?

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2