3 najveća sretnika sedmice koji će imati najviše sreće u LJUBAVI, NOVCU i POSLU od 9. do 15. maja!

3 najveća sretnika sedmice koji će imati najviše sreće u LJUBAVI, NOVCU i POSLU od 9. do 15. maja!

9 svibnja, 2022 0 By Admin

Tko god se izvuče tako da ovaj tjedan provede sjajan tjedan je netko tko ima snage i strpljenja dopustiti da mu se nešto poput retrogradnog Merkura otkotrlja s leđa, a vjerovali ili ne, postoje neki koji mogu – i hoće – upravo to.

Imamo puno više od samo zloglasne retrogradnosti koja će utjecati na nas, a neki od tranzita koji će se dogoditi mogu biti korisni i pozitivni.

Tjedan ćemo započeti s Mjesecom u Lavu, koji će započeti svoje putovanje u Puninu, a kako to čini, mnogi od nas će trčati uz njega, jer njegov učinak na nas osnažuje. Ova lunacija nam daje nadu i omogućuje nam da sanjamo velike snove bez straha od neuspjeha.

Gledamo i Jupitera u Ovnu, koji nam pomaže da prepoznamo što je dobro u našim životima kako bismo se mogli boriti da tako i ostane.

Ništa nije lako, ali kad se potrudimo, barem možemo osjetiti da smo dio svoje sudbine. A ovaj tjedan je sve o stvaranju vlastite sudbine.

Imat ćemo izbor, ovog tjedna, povući se ili potpuno izgubiti zamah. Neki znakovi zodijaka vidjet će priliku na svakom uglu.

Za tri horoskopska znaka koji uživaju u stranoj i prekrasnoj energiji koja dolazi zajedno s ovim tjednom i njegovim retrogradnim Merkurom, više snage za vas, prijatelji. Ovdje je sve postavljeno za vaš uspjeh. Ti se brineš, za ostalo ne brini.

3 horoskopska znaka s odličnim horoskopima u tjednu od 9. do 15. maja 2022.:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Pred vama je sjajan tjedan, uglavnom zato što ste odlučili zanemariti propast i tminu retrogradnog Merkura i svejedno raditi što želite.

A, u vašem slučaju, ono što želite je prilično velika stvar, jer se ne tiče samo vas, već i vašeg romantičnog partnera.

Vi i vaša osoba će se ovaj tjedan usredotočiti na ‘radnje’, umjesto na razgovor, planiranje ili odlučivanje.

Izvući ćete sav posao iz svega tako što ćete samo preći na stvar. Vi i vaš partner ne trebate dopuštenje, niti trebate odobrenje za sve što ćete učiniti ili reći ‘da’.

Sve što se zna je da će ovaj tjedan završiti isplativije nego što ste očekivali, a iako će se retrogradnost ušuljati ovdje ili tamo kako bi nagazila vašu rutinu, nikada vas neće srušiti. Sve što morate očekivati ​​ovog tjedna, Bik, je uspjeh za uspjehom. Dobar posao!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2