Evo što se sprema za OVA 3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 9. do 15. maja 2022.

Evo što se sprema za OVA 3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 9. do 15. maja 2022.

8 svibnja, 2022 0 By Admin

Iako ovaj tjedan ne obećava potpunu reviziju negativnosti, tu i tamo će biti trenutaka, za neke od nas, gdje bismo samo poželjeli da sve stane.

Ovo nije vrsta tjedna kakav smo mislili da ćemo imati, što s tim da je to drugi tjedan u maju i sve to, i zar maj ne bi trebao biti najbolji mjesec ikad?

Pa, imajte to na umu, budući da se većina onoga što ovaj tjedan čini teškim za mnoge od nas odnosi na percepciju: je li stvarno tako loše ili ga činimo gorim nego što bi trebao biti? To je glavno pitanje tjedna. Treba li to biti ovako loše ili možemo promijeniti svoj mentalni prostor kako ne bismo morali pasti u jamu očaja?

Grubo razmišljanje dobivamo kada shvatimo da su planeti ovdje prepreka. Za početak imamo Mjesec nasuprot Saturnu, koji nas vodi kroz Mjesec nasuprot Marsa, Mjesec nasuprot Neptunu i Mjesec nasuprot Venere.

To je puno protivljenja i vjerujte mi, osjetit ćemo to. A tu je i velika stvar: retrogradni Merkur, klizi u grad 10. maja , samo da nas podsjeti tko je ovdje gazda.

I ako smo išta naučili, saznali smo da se retrogradni Merkur ne događa samo, on klizi po njemu, što znači da je u biti na svom putu retrogradnog djelovanja čim tjedan počne.

Dakle, osjetit ćemo to povlačenje, to povlačenje. Nasmijat ćemo se kad nam se računala smrznu, a računi ne stignu na vrijeme za rok.

Retrogradni Merkur je ono o čemu govori ovaj tjedan, sviđalo se to vama ili ne. I dok to uvijek utječe na sve nas, postoje određeni znakovi koji stvarno imaju ‘privilegiju’ da to još dublje osjete.

Evo što se sprema za tri horoskopska znaka s grubim horoskopima u tjednu od 9. do 15. maja 2022.:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Kada su planeti u opoziciji s Mjesecom, Blizanci diljem svijeta osjećaju se rastrgano i zbunjeno. Kada ste u igri, nema apsolutno ništa što bi vas spriječilo; vi ste zao stroj i produktivnost je vaša stvar koja je, naravno, sve dok retrogradni Merkur ne preuzme vlast i osujeti svaki vaš trud.

Ovo se čini posebno nepravednim — i jest — jer ste ovih dana uložili takve zvjezdane napore u posao i zaista zaslužujete vidjeti kako vaši rezultati zasjaju u svjetlu.

Jao, svjetlo će vam biti otrgnuto tijekom tjedna i moći ćete gledati kako netko drugi dobiva sve zasluge za vaš trud. Kakav udarac! Tako nepravedno. Dobra strana: retrogradnost traje još samo nekoliko tjedana, stoga se čvrsto držite i odlučite da će sve biti u redu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2