Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ove sedmice ćete PRONAĆI SREĆU u LJUBAVI od 9. do 15. maja 2022.

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ove sedmice ćete PRONAĆI SREĆU u LJUBAVI od 9. do 15. maja 2022.

9 svibnja, 2022 0 By Admin

Recimo to ovako ako preživite ovaj tjedan, živi, ​​imate sreće. A ako ste slučajno jedan od tri znaka koji pronalaze sreću u ljubavi ovog tjedna, onda se zakačite krunom, jer dušo, vi ste vladajuća kraljica.

Ono što će ovaj tjedan za neke učiniti sretnim, a za druge tako zategnutim, jednostavno je: retrogradni Merkur, da ne spominjemo nekoliko drugih žestokih tranzita.

Ovaj tjedan zabavljat ćemo Mjesečev trigon Uran, što će borbu s voljenom osobom učiniti vrlo jednostavnom. A imamo i Mjesečevu opoziciju Mars, što znači da ako se borimo s njima, morat ćemo pobijediti, bez obzira na sve.

Ne zaboravimo uključiti Mjesec u Lava, koji se proteže kroz tjedan i dodaje ego svemu što radimo.

Ono što će nam pomoći izbjeći nevolje tjedna i dovesti nas do sreće koju će otkriti određeni horoskopski znakovi je Jupiter u Ovnu zajedno s Mjesecom u Vagi.

Ova dva tranzita djeluju kao umirujući melem za slomljena srca.

Dakle, ono što ovaj tjedan čini sretnim, nije toliko u upoznavanju nekog novog ili pronalaženju zabavnih stvari koje možete raditi sa svojim partnerom. To je više u skladu s pomirenjem s nečim važnim u vezi tako da možete ostaviti prošlost iza sebe i početi ispočetka u sadašnjosti.

Ono što vas čini sretnim u ljubavi ovog tjedna je vaša sposobnost popravljanja. Ovaj tjedan je sve o liječenju srca i povlačenju pozitivnih poteza kako bismo se držali zajedno.

Ovo nije tjedan u kojem nalazimo neovisnost i slobodu od partnerstva. Ne, umjesto toga, ovo je tjedan u kojem naporno radimo kako bismo se ponovno okupili s ljudima koji nam najviše znače.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi, 9. – 15. maja 2022.

1. Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Imate ideju o tome što vas očekuje ovaj tjedan, a ako je vaša pretpostavka točna, vjerojatno ćete dobiti neku vrstu prijedloga.

I ima smisla; vi i vaš partner ste zajedno dovoljno dugo da razmišljate o tome kako to učiniti trajnim.

Ako smatrate da je brak sretna stvar, onda bi ovo mogao biti tjedan u kojem se od vas traži da budete nečiji supružnik.

Ako ništa drugo, to je sjajna predstava s njihove strane; ova osoba je ozbiljna prema vama na načine koji vam odgovaraju.

I dok je ovaj sretni trenutak samo ‘priča’, on simbolizira plan za budućnost. Prilaze vam; ne prilaziš im, i to ti je nekako dobro, jer više voliš biti onaj od koga se traži, nego da bude onaj koji traži.

Proklet bio retrogradni Merkur; ovo se ionako događa. Sreća je vaša za uzimanje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2