Evo što se događa s OVA 3 znaka čiji će se LJUBAVNI ODNOS RASPASTI tijekom konjunkcije Mjeseca s Merkurom počevši od 5. maja 2022.

Evo što se događa s OVA 3 znaka čiji će se LJUBAVNI ODNOS RASPASTI tijekom konjunkcije Mjeseca s Merkurom počevši od 5. maja 2022.

3 svibnja, 2022 0 By Admin

Poremećaji su redoslijed dana… A s buntovnom energijom koja uvijek dolazi uz Merkurove tranzite, posebno one s lunarnim asocijacijama, možemo sa sigurnošću znati da će svaki dan koji sadrži tranzit poput Mjeseca u konjunkciji Merkur biti onaj u kojem će biti problema pronađeno.

Ovo je vrijeme kada se ljudi ne slažu u poslu, u obiteljskom životu, u pitanjima zdravlja, a posebno u područjima ljubavi i romantike. Ako je vaša veza bila u ravnoteži na niti, ovo bi mogLI biti danI kada će ta nit puknuti.

Jedan od čimbenika koji stvarno i istinski najviše utječe na ovaj dan je taj što imamo tendenciju da djelujemo impulsivno. A stvari poput govora bez razmišljanja mogu nas stvarno dovesti u vruću vodu.

A to je, naravno, upravo ono što će mnogi od nas činiti. To je također ono što će stvoriti situaciju trenutnog žaljenja. Tijekom konjunkcije Mjeseca s Merkurom, nekoga ćemo odvratiti i odmah poželjeti da nismo otišli tako daleko. Ali nećemo moći pomoći. Kao da nam je potrebna brnjica da ugušimo BS koji nam izlazi iz usta, zbog čega će, nakon što izađe, sve biti ‘prekasno’.

Označite jednu kredom za buntovnika. Ovo su dani kada saznajemo da biti buntovnik nije tako kul ili glam kao što ste mislili da bi moglo biti kad ste se zamislili s holivudskom pozadinom, govoreći svojoj voljenoj da odustaje na toliko poetičnih načina.

Kada stvarnost udari, a vi stojite tamo u donjem rublju sa žlicom obloženom zobenom kašom u ruci. Pogodit ćete svoju sposobnost da sa stilom iznesete neopozive uvrede. Umjesto toga, ono što ćete na kraju učiniti jest prekinuti vezu na pola, tako da više nećete moći da je popravite.

Evo što se događa s tri horoskopska znaka čiji se odnosi raspadaju tijekom konjunkcije Mjeseca s Merkurom počevši od 5. maja 2022.

1. Bik

Možda to ne želite priznati, ali veza koju već dugo poznajete i koja se raspada uskoro će se zauvijek raspasti.

Međutim, to je nešto na što niste računali. Navikli ste biti u vezi u kojoj ste se samo svađali, ne slagali i onda jednostavno prihvatili da je to tako kako je.

Vi ste također ti koji ga stalno gurate do ruba, ali ste računali na to da se nikada nije stvarno srušio. Samo ostaje u stanju ‘bleh’, ne ide nikamo, ali se nikad ne raspada. Vi i vaša usta promijenit ćete sve to, kada odlučite dopustiti svom partneru nešto u što ste se zakleli da nikada nećete priznati: svoju aferu.

Varali ste, niste mogli manje mariti za osobu s kojom ste varali i zbog toga pretpostavljate da ni vašem partneru neće biti stalo. Pa pogodite što? Mjesečeva konjunkcija Merkur najavljuje da ćete patiti zbog ovog poteza, jer će vaš partner pokupiti i ostaviti vas u prašini zbog vašeg bezobzirnog poteza. Možda je vrijeme za šutnju, Bik. Šutnja je u ovom slučaju zlatna.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2