Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova sedmica od 02. do 08. Maja će vam biti VRLO TEŠKA, a evo i zašto…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova sedmica od 02. do 08. Maja će vam biti VRLO TEŠKA, a evo i zašto…

3 svibnja, 2022 0 By Admin

Mjesec maj nadahnjuje svježe nove misli, kao i nadu u lijepo novo godišnje doba. I dok stvari možda neće uvijek funkcionirati kako bismo željeli, maj izgleda sposoban podnijeti naše jade i nevolje i učiniti ih podnošljivim. Samo nešto u ovom mjesecu čini da se osjećamo kao da nećemo biti iznevjereni. To također znači da naiđemo na nekoliko teških trenutaka tu ili tamo, izdržat ćemo i prebroditi ih.

Ovaj tjedan za neke donosi takvo iskušenje. Iako imamo nekoliko oporbenih tranzita koji povremeno mogu izazvati uznemirenje, ono što nam se dogodi tijekom ovog prvog tjedna svibnja bit će nešto s čime ćemo se odmah pozabaviti.

A budući da imamo toliko Venerinih tranzita koji utječu na gotovo sve ovaj tjedan, vjerojatno možemo pretpostaviti da će ludi trenuci pod utjecajem Urana koje ćemo imati imati neke veze s ljubavlju.

Ono što bi se ovog tjedna moglo činiti neizbježnim je način na koji Jupiter nastavlja pumpati sve i dobro i loše. Jupiter je tako moćan.

Definitivno ga želimo na našoj strani, ali Jupiter je nepristran, pa ako je njegov posao povećati i proširiti sve na što dođe u utjecaj, to će učiniti i sa svim negativno nabijenim tranzitima. Dakle, velika ljubav, velika bol ovaj tjedan. Što čovjek može učiniti?

Tri horoskopska znaka s grubim tjednim horoskopom, od 2. do 8. maja 2022.

 

Bliznaci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Budući da ste posebno osjetljivi na prolaze Venere, ovaj tjedan bi vas trebao dovesti u pomalo melankolično raspoloženje; netko ti nedostaje. Ovaj tjedan vam je ova propuštena osoba u središtu pozornosti, a sve što ona čini za vas je izazivanje osjećaja žaljenja.

Jeste li na bilo koji način bili odgovorni za katastrofu koja je proizašla iz ovog prijateljstva ili romantične veze – ili su oni bili osoba koja vam je to učinila?

Jednostavno više ne znaš, ali ne voliš misliti da si imao ikakve veze s njegovim urušavanjem. Ovo je tek početak vašeg osjećaja dubokog poricanja, a kao što ste iskusili u prošlosti, poricanje odgovornosti za stvari koje ste učinili obično vas sustiže i u vašem životu se igra kao samodestruktivna krivnja. Ovaj tjedan donosi vam osjećaj krivnje i upornog poricanja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2