NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 02. do 08. Maja! – ASTRO analiza za SVAKI horoskopski znak!

NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 02. do 08. Maja! – ASTRO analiza za SVAKI horoskopski znak!

2 svibnja, 2022 0 By Admin

Evo najsretnijeg dana u sedmici za svaki horoskopski znak u astrologiji od ponedjeljka, 2. maja do nedjelje, 8. maja 2022.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 2. maja

Venera, planet koji upravlja ljubavlju i novcem, ovog dana prelazi u vaš znak aktivirajući vaše najdublje želje i pomažući vam da prođete sve blokade koje ste osjetili.

Ovo je povratak pronalaženju te strasti u sebi i mogućnosti stvaranja života koji volite. Sve nedavne financijske poteškoće također bi se trebale početi poboljšavati s potencijalom većeg obilja.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: utorak, 3. maja

Mjesec će i danas biti u vašem znaku nakon pomrčine Sunca crnog mladog Mjeseca u vašem znaku. To znači da će sve te nove početne energije biti zrele za preuzimanje.

Uran, planet iznenadnog buđenja i promjene, također je u vašem horoskopskom znaku kao dio ovog lunarnog događaja, stoga se nemojte bojati iskoristiti nepredviđenu ili neočekivanu priliku.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: utorak, 3. maja

Ako ste se u nečemu ustručavali preuzeti inicijativu, danas je dan za početak. Mjesec je u vašem horoskopskom znaku cijeli dan, kao i korisna veza između Jupitera i Plutona. Trebali biste osjećati veći osjećaj samopouzdanja i sposobnost da iskreno vjerujete da je sve moguće. To će vam pomoći da krenete glavom u smjeru svojih snova.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan: četvrtak, 5. maja

Kada možete uravnotežiti svoje emocije sa svojom stvarnošću, osjećate jači osjećaj osobne moći. Današnji dan donosi tu svijest u prvi plan kako biste mogli vidjeti što trebate učiniti kako biste zaobišli izazove koji su vas mučili. Donijet će vam sposobnost da date prioritet svojim osjećajima i ne preuzimate odgovornost za one oko sebe.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: subota, 7. maja

Prva četvrtina Mjeseca sutra je u vašem horoskopskom znaku, ali mjesec danas prelazi u Lava dajući vam prednost u ovoj nevjerojatnoj energiji. Ova mjesečeva faza je faza yang energije koja se odnosi na akciju, ali unutar portala pomrčine postaje još intenzivnija. Dopustite sebi da uistinu osjetite sve do čega vam je u životu stalo i kamo ste krenuli kako biste vidjeli da su vaše emocije vaš kompas naprijed, a ne vaša prepreka.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan: utorak, 3. maja

Jupiter je još uvijek u Ribama što znači da biste trebali osjećati sve vrste sreće i mogućnosti u smislu ljubavi. Danas se Jupiter, planet sreće, povezuje s Plutonom, vladarom transformacije i istine.

Ovo je nevjerojatna prilika da vidite rast u vezi, pa čak i unutar sebe u tome kako pristupate ljubavi. Kad voliš veliko, zaslužuješ nekoga tko će te voljeti jako.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2