3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT biti BOLJI NEGO IKADA za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 4. maja 2022.

3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT biti BOLJI NEGO IKADA za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 4. maja 2022.

3 svibnja, 2022 0 By Admin

Svakako je lijepo misliti da zapravo možemo poboljšati svoje ljubavne živote, pogotovo nakon što smo prošli fazu zaljubljenosti.

Početak svake veze je uzbudljiv; ne poznajemo toliko dobro osobu s kojom smo povezani pa je svaki dan ispunjen otkrićima.

Ponekad saznamo da je osoba u koju smo se zaljubili i bolja nego što smo zamišljali… A ponekad otkrijemo da je to netko od koga trebamo što prije pobjeći.

Pa, ovaj tjedan se usredotočuje na veze koje izgledaju kao da imaju stvarnu, čvrstu šansu ne samo da budu trajne nego i da budu predivne, uzbudljive, ukusne.

Budući da imamo nekoliko Venerinih tranzita za nas, dok imamo Mjesec u Blizancima na našem nebu, gledamo u potencijal; komunikacija u ljubavi poprima novi kapacitet.

Osjećamo da možemo vjerovati svojoj osobi, a ova vrsta povjerenja otvara vrata novim osjećajima. Naša crijeva nam govore da je to u redu i da se sada možemo opustiti u vezi. Ovdje nema prijetnje, jedini potencijal za dobro.

S Mjesecom u Blizancima na strani ljubavnika diljem svijeta. Možemo očekivati ​​da ćemo raditi stvari poput postavljanja pitanja. Ili, izrazite svoje prave osjećaje.

Uz povjerenje kao temelj, ne osjećamo se ugroženo vlastitim riječima, a također imamo onaj osjećaj ‘sada je ili nikad’ koji nam pomaže prenijeti poruke koje želimo prenijeti ljudima s kojima smo povezani.

Ovo je tranzit koji nam omogućuje da izgovorimo riječi: “Volim te” bez da se trgnemo ili da se izgubimo u transu ranjivosti.

3 horoskopska znaka čiji se ljubavni život poboljšava za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 4. maja 2022.

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vaš ljubavni život neće se samo poboljšati za vrijeme Mjeseca u Blizancima, već će vas oboriti s nogu. Evo u čemu je stvar: već neko vrijeme želite biti zadivljeni od strane svog partnera, a niste mislili da on imaj u sebi to što će raditi tijekom ovog tranzita.

Zapravo, vaša ljubav će vam pokazati sasvim drugu stranu sebe, onu za koju osjećaju da je spremna biti viđena zahvaljujući sigurnosti koju ste im pružili u vezi. A vrata obnovljene ljubavi uskoro će vam se otvoriti.

Ovo je moć Mjeseca u Blizancima; može uzeti dvoje ljubavnika i dovesti ih u poziciju da imaju povjerenja jedno u drugo.

Jednom kada se to dogodi, sav BS se topi i pravi dragulji kakvi ste oboje konačno mogu zasjati. Bit će vam dobro, Ovne, kada znate da ste dosegli novu fazu u svojoj već dobroj vezi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2