Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, mjesec MAJ vam NEĆE BITI LAGAN, a evo i zašto…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, mjesec MAJ vam NEĆE BITI LAGAN, a evo i zašto…

2 svibnja, 2022 0 By Admin

S obzirom da nam 10. maj  donosi svima omiljeni tranzit, retrogradni Merkur, zajedno sa Suncem Blizancima 21., vjerojatno bismo se sada trebali sagnuti i pokriti se, u iščekivanju.

I dok cijeli mjesec nije sastavljen od prekida u komunikaciji ili propuštenih prilika, za neke znakove zodijaka, maj se pokazuje više kao bol u vratu nego ‘iskustvo učenja’ kao što ga trebamo doživljavati.

Jedna stvar na koju ćemo morati paziti tijekom ovog mjeseca je  kada su u pitanju ljubavne veze i dugotrajne veze.

To znači da se možemo osjećati jako uzbuđeno i spremno izraziti se, što je, vjerujemo, dobra stvar.

I da, izražavanje samoga sebe je uvijek dobro, ali potrebna je diskrecija. A tijekom maja 2022. sposobnost razlikovanja između prave stvari za reći i najpogrešnije stvari za reći bit će mutna.

Maj također donosi ideju o pomirenju s bivšim… što je, u ovom trenutku, nešto što treba ozbiljno razmotriti prije nego što se donese. Imajte na umu da ovaj mjesec sa sobom nosi tranzite koji vladaju zbrkom i pogrešnom komunikacijom. Pa je najbolje da razmislimo prije nego što progovorimo i progovorimo prije nego se ponovno nađemo s nekim tko možda nije ‘onaj’ za nas.

Ovo će biti težak mjesec za one koji uskaču u situacije bez razmišljanja, a mnogo će razočaranja doći onima koji se ponašaju naglo.

Nadati se najboljem je jedno, ali bez razmišljanja, u ovom slučaju, može samo naštetiti. Razmislite, znaci. Nemojte djelovati ovaj mjesec dok ne shvatite što ćete učiniti, stvarno.

3 horoskopska znaka s lošim mjesečnim horoskopima za maj 2022.:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Možda mislite da ćete, budući da je sezona Bika, imati svijet na vezi, a iako je to do neke mjere točno, ovog mjeseca ćete se baviti i nekim velikim problemima, što će se vidjeti u vašim odnosima s prijateljima i ljubavnicima nekoliko oštrih i napetih trenutaka.

Iako ste netko tko ostaje pri svojim uvjerenjima, također možete na kraju izgubiti prijatelje zbog svojih uvjerenja u odnosu na njihova. A opet, neće biti prvi put u povijesti da se ljudi ne slažu oko politike ili svjetskih poslova samo da bi se odvojili jedni od drugih za cijeli život.

Ono što je dobro je to što ćete se moći baciti u zabavni život koji vas uvijek privlači. Dakle, uzmite u obzir da ovaj mjesec možda nije dobar za duboko duboke emocionalne veze, već više uz niz laganih događaja koji vas zabavljaju, ali ne ide dalje. Retrogradni Merkur definitivno grči vaš stil, upravo zbog toga ćete se baciti na stvari koje ne zahtijevaju težak rad mozga.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2