VRIJEME je za FINANCIJSKE, POSLOVNE i LJUBAVNE PROMJENE! OVA 3 znaka će biti NAJSRETNIJI u mjesecu MAJU

VRIJEME je za FINANCIJSKE, POSLOVNE i LJUBAVNE PROMJENE! OVA 3 znaka će biti NAJSRETNIJI u mjesecu MAJU

1 svibnja, 2022 0 By Admin

Prilično je lako zamisliti da će maj  2022. biti sjajan mjesec, jer imamo mnogo potpornih astroloških tranzita koji će nam pomoći. I dok je veličina ovog mjeseca dostupna svima, neki od nas moći će svoje osobno iskustvo pretočiti u nešto još izvrsnije nego što smo navikli.

Pred nama je Jupiter u Ovnu, koji je praktički skrojen za našu dobrobit i širenje uma. A pridružit će nam se i Venera u Ovnu, na vrhu mjeseca. Ovaj će tranzit osigurati da napravimo prave poteze u ljubavi i romantici.

Međutim, naš stari prijatelj Merkur u retrogradnom stanju dolazi 10., a to čini život pomalo teškim gotovo svima ovdje na Zemlji.

Ipak, to je ništa što ne možemo podnijeti, a riješit ćemo to. S tako jakim utjecajima poput Ovna koji nam stoji na leđima tijekom cijelog mjeseca, nećemo se tako lako pokolebati. Promiješan, možda, ali ne protresen.

Pred nama je pomrčina Mjeseca 15. maja, koja bi trebala pokrenuti našu želju da promijenimo i preuredimo svoje živote, a zaokružujući mjesec, imat ćemo Mars u Ovnu za pobjedu. A kada kažemo ‘za pobjedu’, uvijek mislimo na Ovnove tranzite, jer Ovan posao obavlja tijekom svibnja 2022.

3 horoskopska znaka s najboljim mjesečnim horoskopima u maju 2022

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Kao što je spomenuto, vi ste svojevrsna zvijezda emisije ovog mjeseca, Ovan, budući da ste podržani s toliko tranzita koji zahtijevaju moć i silu. To ne znači da ćete biti snažni, ali vaša izdržljivost ne poznaje granice. Vi ste osoba koja će pobijediti tijekom ovog mjeseca, a mnoge će vam prepreke biti postavljene za prevladavanje.

Osjećat ćete se konkurentno i nervozno; vaše ideje su one koje ljudi slušaju i bilo bi ispravno da idu s vašim tokom jer ste očito na nečemu.

Ludilo sredinom mjeseca retrogradnog Merkura može malo usporiti vaše prevrtanje i najbolje bi bilo da zanemarite maniju jer je privremena.

Budući da ste jaka osoba, shvatit ćete da je diskrecija dobra i da je razmišljanje prije nego što reagirate naglas najbolji način da se nosite s teškim situacijama. Razmisli, pa djeluj. U tome leži vaša moć ovog mjeseca, Ovne.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2