LJUBAVNI HOROSKOP za 29. April: Dan za ljubav, jer će OVOM znaku jedna osoba porukom priznati LJUBAV i EMOCIJE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. April: Dan za ljubav, jer će OVOM znaku jedna osoba porukom priznati LJUBAV i EMOCIJE!

28 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Konačno ćete danas dobiti poruku od osobe do koje vam je stalo. Dugo to očekujete i već ste počeli gubiti nadu. Ne bojte se, zvijezde misle na vas i omogućit će vam susret sa tom osobom. Kako će stvari dalje ići, to će najviše ovisiti o vama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubav vam je slaba točka i sada patite za izgubljenom ljubavi. Zapitajte se da li ste i vi bar malo krivi zbog izgubljene ljubavi ili jednostavno nemate sreće. Pokušajte analizirati svoje postupke pa ćete doći do odgovora koji bi vas mogao neugodno iznenaditi.

 

 

BLIZANCI

Neke odluke ćete danas morati donijeti i neke od njih neće biti lake. Međutim, sve je to u cilju očuvanja vaše ljubavne veze i to morate učiniti. Sve drugo bio bi put u ljubavnu propast.

 

 

RAK

Dugo ćete pamtiti današnji dan koji vam neće donijeti lijepe stvari. Vjerojatno će danas doći do prekida vaše ljubavne veze, koliko god to vama bilo teško. Znate da druga odluka ne postoji, ne postoji jer bi vam donijela samo dodatnu patnju i bol.

 

 

LAV

Shvatit ćete u toku dana da je jednoj osobi koja je vaš radni kolega stalo do vas. To ćete shvatiti zbog jednog naoko bezazlenog postupka koji će učiniti, ali taj potez će vama značiti da je ljubav u pitanju.

 

 

DJEVICA

Vaš partner omogućit će vam danas vaš dan iz snova. Sve što poželite će učiniti samo da se opustite i budete zadovoljni. Danas je dan da vi u potpunosti uživajte i nastojte to što bolje iskoristiti. Doći će vrijeme kada ćete se na isti način odužiti svome partneru.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2