DNEVNI HOROSKOP za 28. April: Vodoliji će se posrećiti, Ovan mora biti spreman na sve, Bik saznaje nešto vrlo bitno…

DNEVNI HOROSKOP za 28. April: Vodoliji će se posrećiti, Ovan mora biti spreman na sve, Bik saznaje nešto vrlo bitno…

27 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Morat ćete biti i fizički i psihički spremni na napore koji vas danas očekuju. Vrlo težak dan je pred vama, dan kada će se mnoštvo stvari dogoditi. Neke će biti dobre, ali očekuju vas i loša događanja,prvenstveno na poslu. Budite smireni i staloženi i pokušajte izdržati ovaj dan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Veliko razočaranje vas danas očekuje od vašeg partnera. Partner skriva od vas nešto bitno što bi moglo poljuljati vašu vezu, a vi ćete to danas otkriti. Osim neugodnog osjećaja, bit ćete jako razočarani i tužni zbog onog što ćete saznati o svom partneru.

 

 

BLIZANCI

Nedostatak strpljenja zagorčava vam život. Ništa se ne može odjednom ostvariti i toga morate biti svjesni. Danas će neke stvari krenuti u dobrom smjeru, ali pokušajte to izgurati do kraja svojom strpljivošću, a nikako naglim i nepromišljenim potezima.

 

 

RAK

Vaš posao vam ni malo ne odgovara i obavljate ga preko volje. Nikako niste zadovoljni sa tim što radite i nećete moći dugo izdržati. Danas će vam se ukazati prilika da promjenite zaposlenje, ali dobro promislite da ne odete sa lošega na gore.

 

 

LAV

Vaš partner nije kriv za vaše probleme na poslu, pa nemojte od njega očekivati da ih riješi. Previše zamarate partnera sa događanjima na vašem poslu umjesto da sami poduzmete nešto i riješite probleme. Vaš partner ima strpljenja, ali ono je sada pri kraju, pa pripazite.

 

 

DJEVICA

Otvara vam se puno prilika u kojima možete ostvariti znatne uspjehe. Danas je takav dan kada će zvijezde biti na vašoj strani. Samo o vama ovisi što ćete od toga i iskoristiti, pa budite uporni i krenite u akciju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2