DNEVNI HOROSKOP za 29. April: Za OVE zodijake će dan biti prepun NERVOZE i manjka STRPLJENJA – oprezno sa riječima i postupcima!

DNEVNI HOROSKOP za 29. April: Za OVE zodijake će dan biti prepun NERVOZE i manjka STRPLJENJA – oprezno sa riječima i postupcima!

28 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Nemojte pomišljati da danas donosite neke bitne poslovne odluke jer vam ništa neće ići po planu. Jednostavno je takav dan za vas gdje vam ništa neće polaziti za rukom. Ostavite sve što možete za neka bolja vremena, a današnji dan pokušajte pretvoriti u dan za odmor.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Super dan je pred vama, dan bez većih obaveza i dan pun radosnih trenutaka. Takav dan biste samo mogli poželjeti, a on vam se nudi. Opustite se i dobro odmorite kako biste bili pripravni na ono što vas očekuje u bliskoj budućnosti.

 

 

BLIZANCI

Ništa spektakularno vas danas ne očekuje ni na jednom planu. Vaš ljubavni život je ušao u fazu kad ste zadovoljni svojim partnerom, pa nemojte činiti ništa kako bi to promjenili. Bit će vremena za druženje u krugu obitelji, a to je ono što vam nedostaje.

 

 

RAK

Nesuglasice sa partnerom vrlo lako bi mogle prerasti u nešto puno ozbiljnije. Zato pazite na svoje postupke prema partneru jer vam svađa nije potrebna. Pokažite razumijevanje i popustite u nekim stvarima, oboje ćete biti puno sretniji ako današnji dan prođe u miru.

 

 

LAV

Neprilike na poslu mogle bi usmjeriti cijeli dan u pogrešnom smjeru. Ne dozvolite da poslovni problemi postanu dio vašeg privatnog života. Time biste mogli naštetiti sebi i ljudima oko sebe, prvenstveno članovima vaše obitelji.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2