TOKOM PRVIH DANA MAJA: Pred OVIM znacima su DIVNI DANI, VELIKA SREĆA i VELIKI razlozi za OSMIJEHE!

TOKOM PRVIH DANA MAJA: Pred OVIM znacima su DIVNI DANI, VELIKA SREĆA i VELIKI razlozi za OSMIJEHE!

29 travnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Film Hrabro srce opisan je kao jedan od najnetočnijih modernih filmova o povijesnim događajima. Iako ste mislili da ste informacije prikupili iz ozbiljnih izvora, mogli biste ih pronaći kao poze i slike koje zapravo ne služe istini.

Držite se na distanci kako biste promatrali što je realno i istinito, usredotočujući se na detalje koji se ističu i čine razliku u općoj zabludi ili mislima koje ne izgledaju ispravno.

 

BIK

Znate da imate svoje mjesto u svijetu i nikome nećete dopustiti da ga kompromituje ili dovodi u pitanje. Borba može postati previše gruba oko rubova, a uvjerenja koja negiraju vaše vlastito mogu pritisnuti mnogo gumba odjednom. Pazite da svoju energiju koristite za rast i moćne odnose i izbore.

Potreban vam je konstruktivan pristup stvarnosti i ne biste se trebali zadovoljiti ništa manje. Budite nježni prema sebi i uzmite onoliko prostora koliko je potrebno za čišćenje otrovnih utjecaja i veza koje ne donose najbolju verziju sebe.

 

BLIZANCI

Vaša uobičajena potreba da pokažete inicijativu i preuzmete stvari u svoje ruke je malo izblijedjela, ne zato što vam nedostaje strasti, već zato što niste sigurni u svoje misli. Um treba pročišćavanje i prije svega potreban vam je iskren dijalog, ali ne možete kontrolirati tuđu odluku da bude otvoren i otvoren u svom stavu.

Društvene interakcije mogu pomoći ako su mišljenja široka i podržavajuća. Kontakti sa strancima i ljudima sa širokim perspektivama mogli bi promijeniti vaš cjelokupni pogled i pomoći vam da postignete nevjerojatan napredak.

 

RAK

Kako ovo vrijeme donosi svježu energiju, nađete se vezani za probleme koji više ne pripadaju vašem svijetu. Ovo je trenutak za čišćenje, da izbacite sve što vam više nije potrebno, sva ona mračna pitanja koja ne podržavaju evoluciju i napredak vašeg srca.

Jednom kada se oslobodite i nađete mir u samoći, bit će vas teško vezati ili srušiti. Očuvajte svoj unutarnji mir netaknutim, čak i ako to znači odmaknuti se od ljudi do kojih vam je stalo.

 

LAV

Pijani student koji je 1985. oteo Boeing, predao se u zamjenu za još piva. Imali ste očekivanja koja nisu ispunjena, ali to ne znači da ih trebate sniziti zbog nekoga tko vam ne pruža ljubav i brigu koju zaslužujete.

Svakodnevni odnosi i problemi opterećuju. Potrebna vam je perspektiva i viša misija kojoj ćete se posvetiti ili bi vas moglo srušiti previše malih i nebitnih stvari koje gase vašu strastvenu prirodu.

 

DJEVICA

Za određene stvari se želite pripremiti na najbolji mogući način, ali neki potezi nisu poželjni iako se obično osjećate dobro. Nemojte se gurati predaleko ili se previše truditi ispuniti očekivanja i potrebe svoje okoline ako vaše vlastite potrebe nisu zadovoljene.

Poštovanje je da teče u oba smjera. Nemojte se zadovoljiti kontaktima kojima nedostaje osnovno razumijevanje i prepoznajte trenutak kada riječi više nisu korisne. U ovom trenutku ne trebate više napetosti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2