LJUBAVNI HOROSKOP za 28. April: U trenu se sve PROMIJENI – OVAJ znak će danas konačno biti SRETAN!

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. April: U trenu se sve PROMIJENI – OVAJ znak će danas konačno biti SRETAN!

27 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Čuvajte vašu ljubav jer vam je ona sve. Ne dozvolite nikome da vam se miješa u vezu jer vi znate što želite. Nitko nema pravo govoriti vam tko je za vas najbolji, vi to sami već znate. Vaša ljubav vam mora biti na prvom mjestu, a sve ostalo nije toliko važno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Uživajte u ljubavi i ne dozvolite da nivo vaše veze padne. Oboje ste svjesni vaše ljubavi i to stalno morate potvrđivati. Provedite bar malo više vremena zajedno bez obzira na posao i obaveze. Vidjet ćete kako je tada sve bolje.

 

 

BLIZANCI

Svaka osoba koja vam priča protiv vaše voljene osobe nije vam prijatelj. Tko god to bio, ne dozvolite da treća osoba razori vašu vezu. Namjere te osobe nisu dobre i reagirajte odmah i žustro. Vaša ljubav je vaša stvar i tu se nitko nema pravo miješati, tko god on bio.

 

 

RAK

Danas ste odlučili reći partneru nešto što vam je dugo na duši. Pokušajte što pažljivije to učiniti da ne upropastite ono što imate. Nije to ništa toliko bitno za vašu ljubav, ali način na koji biste to mogli izreći mogao bi stvoriti velike probleme. Dakle, oprez prije svega.

 

 

LAV

Pomalo ste se udaljili jedan od drugoga i to vam smeta. Iskoristite današnji dan kako biste se ponovo zbližili. Neka vam to danas bude na prvom mjestu. Ne planirajte ništa drugo osim dana provedenog sa svojom ljubavi.

 

 

DJEVICA

Harmonija i ljubav će danas vladati životima vašeg partnera i vas. Danas će biti poseban dan za oboje, dan u kojem će sve biti u znaku romantike. Shvatit ćete da su vam potrebni takvi dani i da bi svaki dan trebao biti takav. Prekrasan dan neće vam pokvariti ama baš ništa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2