3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom konjunkture Mjeseca sa Saturnom od 27. aprila 2022.

3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom konjunkture Mjeseca sa Saturnom od 27. aprila 2022.

25 travnja, 2022 0 By Admin

Ding dong, izgleda da Vještica nije mrtva. Šteta je što o bivšima mislimo kao o zlim duhovima koje treba izbaciti, ali nažalost, mnogi od nas tako misle.

Bojimo se ideje da ćemo ih ikada više vidjeti, čak i ako smo proveli toliko kvalitetnog vremena s njima, stvarajući uspomene pune ljubavi za budućnost.

Također je ironično da je većina nas, nakon prekida veze s ovom osobom koja nam je u jednom trenutku bila tako posebna, sada nezainteresirana osoba; osjećamo da ih trebamo protjerati iz naših svjetova. Nikad više, rekao je Gavran!

Pa, pogodite tko se vratio u grad od? Tvoj bivši, a oni su također došli sa svom svojom prtljagom. Oo la la, bit će to vraški dani, zar ne?

Što se tiče tranzita, očekuje nas težak dan. Imamo Mjesec u kvadratu Merkura da promiješa lonac, a Merkur sekstil Neptuna kako bismo bili sigurni da smo potpune živčane olupine.

A s obzirom da je u konjunkciji Mjeseca Saturn uključen, recimo samo da nam povratak bivšeg neće dobro pristajati. Zapravo, ovaj povratak će potaknuti sve vrste negativnih razmišljanja.

Pretjerano razmišljanje o svemu bit će okus dana.

Određeni horoskopski znakovi će to uzeti u obzir, dok će se drugi stvarno buniti protiv ideje da se njihov bivši vrati. “Zašto se vratio? Što sam učinio da zaslužim ovaj povratak?”

Oh, kako će vapaji i pritužbe ispuniti zrak. Ponekad želimo da se bivši vrati, iz bilo kojih razloga. No, recimo to ovako: radije ćemo pojesti šaku prljavštine nego čak i priznati da taj ‘bivši’ još uvijek postoji na svijetu. Oh dečko. Zabavna vremena su pred nama!

3 horoskopska znaka čiji se bivši vraća tijekom konjunkture Mjeseca sa Saturnom od 27. aprila 2022.

1. Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Uf! Ne bivši! To je ono čime će vam se napuniti glava. Užasne misli o bivšem i pomisao da bi tek mogao doći. Iako ovo nije baš neobična vijest jer ste morali ostati u kontaktu s tom osobom i vjerojatno ćete morati do kraja života, posljednja stvar koju u ovom trenutku poželite jest imati bilo kakve veze s njom.

A ideja da ga doslovno morate primiti u svoj dom, za bilo koji ‘posao’ o kojem se trebate pobrinuti, jednostavno je grozna za vas. Ta Saturnova energija iskušava vaše strpljenje, a danas vam je jedva preostala ni unca. Što se bivšeg tiče, uvijek biste radije provjerili.

Nećete moći izbjeći. Razmislite o tome na ovaj način, Ovan: završite s tim. Što prije to bolje. Ako je to nešto što je potrebno, učinite njihov povratak privremenim i naglim. Brojite sekunde i zatim zatvorite vrata.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2