Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, pred vama je VRLO TEŠKA SEDMICA od 25. aprila do 1. maja 2022.

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, pred vama je VRLO TEŠKA SEDMICA od 25. aprila do 1. maja 2022.

25 travnja, 2022 0 By Admin

Teško je zamisliti da bismo mogli imati išta OSIM težak tjedan koji počinje 24. travnja, budući da smo okruženi izrazito konfliktnom energijom zbog lunarnih i planetarnih utjecaja.

Kad god imamo tranzite poput Mjeseca u kvadratu Urana, Merkura u kvadratu Saturna, Merkura u sekstilu Neptuna, Mjesečeve konjunkcije Saturna I Mjesečevog kvadrata Merkura, u osnovi možemo znati da će tjedan biti sve o, “sagni se i pokrij”.

Također promatramo mnoge tranzite Plutona i kako smo naučili, oni uvijek znače tamnu energiju i mračnije razmišljanje. Da ne spominjemo da nam dolazi retrogradni događaj Plutona, zbog kojeg bismo se svi trebali ponašati kao velike, hrabre bebe prije nego što tjedan završi.

Mi smo ti koji će ovaj tjedan biti na udaru, a mi to sigurno nećemo shvatiti ‘na pravi način’. Sve će nas na nekoj razini uvrijediti, a naša će tolerancija prema svemu ljudskom izletjeti kroz prozor.

Ovo NIJE tjedan za zaljubljivanje, niti je tjedan za pokretanje novog, sretnog, pozitivnog plana akcije. Ovaj tjedan nas moli da pričekamo, imamo strpljenja, povučemo se. Nekima će savjet djelovati; za druge, oni će bezglavo uroniti u blato i blato koje čini tjedan koji je ozbiljno degradiran retrogradnim Plutonom.

A budući da zabava nikad ne prestaje, imamo nekoliko Jupiterovih tranzita da pojačamo glasnoću na Plutonovom šištavom pristajanju. To znači da će ono što je sada bezveze još više sranje ako se usredotočimo na to. Istina je, ono što ovaj tjedan čini toliko lošim jesmo…mi. Jednostavno ne znamo kako se nositi s negativnom energijom i ona općenito izvlači ono najgore u nama.

Tri horoskopska znaka s lošim horoskopima u tjednu od 25. aprila do 1. maja 2022.:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tjedan ćete započeti s nagradom: vi ste najzlobniji partner na svijetu. Vaš će vam partner rado uručiti ovaj poseban paket, a vi ćete saznati koliko je ljut na vas. Kako tjedan bude odmicao, posao će vam početi izgledati kao zatvor.

Sve što je uključeno izgleda kao da ide pod vodu, a znate da ne možete pobjeći, što vas dovodi do traženja načina za zabavu. Ako možete skupiti nekoliko prijatelja za barem jedan dobar, solidan noćni izlazak, možda ćete se moći puno bolje nositi s cijelim negativnim tjednom.

Tu zabava ozbiljno prestaje, jer nitko nije dostupan, niti osjećaju istu tjeskobu kao i vi. Dakle, još jednom ćeš se braniti i odlučiti da su ti prijatelji samo dosadni i beskorisni.

Do trenutka kada retrogradni Pluton udari, vi ćete biti osoba koju treba izbjegavati. Ovaj ste tjedan poput crne rupe; sve što prolazi ispred vas biva usisano u vaš vrtlog prosuđivanja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2