Ako ste rođeni u OVA 3 znaka BLAGO VAMA, jer vi ćete imati NAJVIŠE SREĆE u sedmici ispred nas od 25. aprila do 1. maja 2022.

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka BLAGO VAMA, jer vi ćete imati NAJVIŠE SREĆE u sedmici ispred nas od 25. aprila do 1. maja 2022.

25 travnja, 2022 0 By Admin

Ovaj tjedan ima golem potencijal, a njegova će se veličina vjerojatno očitovati kao duboki i razotkrivajući razgovori među ljubavnicima, osjetljivost i sposobnost dobrog slušanja onoga što netko drugi govori, te opći osjećaj suosjećanja…za gotovo sve.

Ovaj tjedan ističe našu empatiju i omogućuje nam uvid u ono što drugi osjećaju na načine koji nam omogućuju da pomognemo, ako je potrebno. Ono što definira ‘sjajno’ tijekom ovog tjedna je ono što možemo dati, a ne ono što ćemo sami dobiti od toga.

Ovo je tjedan velikodušnosti i brige, a za neke znakove zodijaka ovo će biti prosvjetljujuće iskustvo.

Što se utjecajnih tranzita tiče, imamo Mjesečev kvadrat Merkur, koji će započeti tjedan kako treba, Mjesec u Ribama, koji ima sposobnost empatije, Sunčev sekstil Mjesec, koji nas vrlo lako može dovesti u dodir s našim unutarnjim osjećajima i Mjesečeva konjunkcija s Jupiterom — poznata po svojim načinima izražavanja suosjećanja i širokog stava.

Ovo je tjedan u kojem možemo, da tako kažemo, proći kroz svoj nos, a naše će akcije ovog tjedna puno reći.

Ovo je također tjedan u kojem ćemo doživjeti početak retrogradnog Plutona, što zvuči puno gore nego što jest. Ovaj tranzit će nam pomoći da povežemo labave krajeve i zaključimo ono čemu treba kraj. Do 30. radit ćemo s Venerom u konjukciji Jupiter, što je gotovo jamstvo za sretan kraj tjedna i zadovoljavajući ljubavni život.

3 horoskopska znaka s najboljim tjednim horoskopima 25. aprila- 1. maja 2022.

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sve što vam je bilo potrebno je taj poticaj samopouzdanja da vas odvede tamo gdje želite biti, a dogodilo se da ćete to dobiti vrlo rano u tjednu.

Osjećate se pomalo raspršeno i ne volite gledati kako to izmiče kontroli; vi, sami, shvaćate da trebate to namotati na to kad stvari postanu previše lude. Tražili ste nešto na što biste se mogli usredotočiti — nešto što nije osoba ili ljubavni interes, a ovog tjedna ne samo da ćete to pronaći, već ćete se u to uliti.

Ovo je više nego vjerojatno kreativan pothvat, i bože, je li ti ovo trebalo. To je savršena distrakcija za vas od vašeg napetog života, ali to nije samo razigrani sporedni nastup, to je nešto iz čega možete naučiti i možda zaraditi novac u bliskoj budućnosti. Ono što je potrebno s vaše strane tijekom ovog tjedna je upornost i, kako se kaže, ‘prianjanje do toga’. Ostani s tim, Bik – tvoje je godišnje doba.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2