NAJSRETNIJI DAN u sedmici za svaki horoskopski znak od 25. aprila do 1. maja, a evo i zašto…

NAJSRETNIJI DAN u sedmici za svaki horoskopski znak od 25. aprila do 1. maja, a evo i zašto…

24 travnja, 2022 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: petak, 29. travnja

Danas je prilika da dublje dotaknete svoju intuiciju i vidite koje se tajne tamo kriju. S obzirom da se Merkur danas prebacuje u Blizance, to vam daje priliku da steknete dublje razumijevanje sebe i svog života. To će otkriti nove uvide u to koje promjene možete napraviti kako biste osjetili veći osjećaj povezanosti sa svojim životom.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: subota, 30. travnja

Danas se u vašem znaku javljaju i Pallas, asteroid koji upravlja vašim unutarnjim znanjem i pomrčina Sunca mladog Mjeseca. Ovo je nevjerojatno sretan dan za vas koji je zreo za nove početke. To također predstavlja pomak prema većem povjerenju u sebe, prepoznavanju da uvijek znate što je najbolje za vas.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: petak, 29. travnja

Merkur, planet koji upravlja mislima i komunikacijom, danas postaje retrogradan u Blizancima. To je posebno važno za vas i nudi priliku da staru odluku pogledate u novom svjetlu. Danas je posebno prilika za vas da zakoračite dalje u vlastitu istinu i ne bojite se napraviti promjenu ako će to donijeti veće usklađivanje u vaš život.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan: petak, 29. travnja

Osjećali ste se kao da u vašem životu postoji jedan blok za drugim koji vas sprječava da poduzmete korake kako biste stvorili više autentičnosti i prostora. Danas, Pluton, gospodar podzemnog svijeta, postaje retrogradan u Jarcu. To će vam pomaknuti planine i imati osjećaj da ono što je nekoć zapelo sada teče slobodno. Savršeno je vrijeme da napravite veliki korak prema bilo čemu za čim se osjećate pozvanim.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: nedjelja, 24. travnja

Mjesec je danas u Vodenjaku koji vas kao suprotni znak automatski čini emotivnijim i povezanijim sa svojim srcem. U ovom slučaju to će se odnositi i na bilo koju romantičnu vezu koju imate u svom životu, stoga slobodno prigrlite svoju ranjivost i podijelite svoje osjećaje, to samo može dovesti do noći za pamćenje.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan: utorak, 26. travnja

S toliko energije Riba oko vas ne čudi što su vam odnosi bili primarni fokus. Danas se to pojačava dok se Mjesec kreće kroz ovaj romantični vodeni znak dajući vam pozitivno neodoljivu vibru i otvarajući vas da vidite najbolji mogući ishod u ljubavi, umjesto onoga što vaši strahovi inače projiciraju. Dopustite sebi da vjerujete da ovo vrijeme uistinu može biti drugačije.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan: petak, 29. travnja

Kako Pluton postaje retrogradan u Jarcu, to aktivira fokus na vaš dom i obitelj. Ako je došlo do blokade za preseljenje, kupnju kuće ili čak pomicanje stvari naprijed u vezi, današnji dan će donijeti dar zamaha naprijed. Ovo je važan dan da prepoznate koliku moć imate nad ishodom i da prilagodite sva očekivanja kako biste svoje snove mogli ostvariti.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan: subota, 30. travnja

Ovo bi za vas trebao biti nevjerojatno sretan dan za ljubav. Između Pallas, asteroida koji upravlja intuicijom i pomrčine Sunca crnog mladog Mjeseca u Biku, fokus je na novim počecima. Pobrinite se da slušate svoje unutarnje vodstvo i ovaj put ga nemojte zanemariti. To će vam pomoći da uhvatite taj novi početak kako stigne bez pretjeranog razmišljanja koje ponekad činite.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan: petak, 29. travnja

Koju god odluku o ljubavi i vezama donijeli u svibnju prošle godine, sada će se vratiti na pregled i ne bi mogla doći ni trenutak ranije. Mnogo toga se dogodilo u protekloj godini, a vi više niste osoba kakva ste bili. Pobrinite se da vaša nova odluka odražava to i osobu u koju se nadate da ćete izrasti umjesto te zastarjele verzije sebe.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan: petak, 29. travnja

Retrogradni Pluton u vašem znaku znači da su važne stvari na horizontu. Očekujte da će se život lakše kretati, ali to također znači da će se početi otvarati i više prilika. Ostanite utemeljeni na vlastitoj vrijednosti i istini kako biste mogli prihvatiti punu moć današnjeg dana jer će ona utjecati na vas u godinama koje dolaze.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan: nedjelja, 24. travnja

Mjesec je danas cijeli dan u vašem horoskopskom znaku, ponovno vas povezuje s vašim emocionalnim ja i čini da shvatite kako je to dobar osjećaj. Sami ste jaki i sposobni, ali to ne znači da nemate i sasvim drugu stranu, čak i ako je ne dijelite sa svima. Danas neka vas vaše srce vodi i vidite koliko čarobni mogu biti rezultati.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan: utorak, 26. travnja

Jahali ste na valu cijeli mjesec sreće i danas imate šest planetarnih tijela sva u svom znaku. Iskoristite kreativnu, iscjeljujuću, pa čak i ljubavnu energiju koju će donijeti u sva područja vašeg života. Zagrlite svoje srce i jedinstven način na koji vidite svijet jer će to uvijek biti vaš najveći dar.