Tri horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom mjeseca nasuprot Urana od 21. aprila 2022.

Tri horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom mjeseca nasuprot Urana od 21. aprila 2022.

20 travnja, 2022 0 By Admin

Kad god imamo jedan od onih žestokih tranzita kao što je Mjesečev opozicijski Uran, ovog utorka, i možemo očekivati ​​da će biti problema u odnosima-zemlja.

Uranovi tranziti su nas jako pogodili; ovaj planet predstavlja pobunu i nezadovoljstvo – tijekom tog vremena naći ćemo sve što nam se ne sviđa, a toliko će se toga preliti na naše ljubavne odnose.

Ovo je sezona za ‘posljednju slamku’, što znači, ako je vaša romansa na zadnjim nogama, mogla bi se jednostavno raspasti tijekom Mjeseca nasuprot Uranu.

Ovo je i sezona za varanje. Ako je pobuna vaša stvar i zapeli ste u vezi koja vam ne ide na ruku, onda biste mogli jednostavno izaći na ulicu u potrazi za nekim s kim biste se zavalili.

U mislima ćete se osjećati opravdano, kao da ih konačno ‘vraćate za svu bol koju su vam nanijeli’. Slušajte, ako ste u tolikoj boli da smatrate da je jedini način da ih ‘vratite’ tako da im slomite srca činom nevjere, onda je možda vrijeme da razmislite o tome da to završite zauvijek. Zašto se truditi gurati boli? Samo otiđi i zazovi noć.

Mjesec nasuprot Urana podsjeća vas da vas boli. Podsjeća svakoga tko je u lošoj ili mrtvoj vezi da ih boli.

A budući da Uran podsjeća, uvijek dolazi s nekom vrstom buntovničkog čina, obično smiješnog i glupog. Stoga, umjesto da tražite najgluplje stanje koje možete stvoriti, idite na miran i prijateljski završetak. Za to je potrebna hrabrost, ali sve je bolje nego biti kukavica koja želi nekoga povrijediti.

Tri horoskopska znaka čiji se odnosi raspadaju tijekom mjeseca nasuprot Urana od 21. aprila 2022.:

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Nije potrebno puno da biste igrali ulogu buntovnika, a tijekom Mjesečeve opozicije s Uranom, ponovno ćete preuzeti kaminu. Vašoj vezi je potreban skok; Pokušavali ste i pokušavali i počinjete sa žaljenjem misliti da bi ovo mogao biti slijepi problem.

Ništa se ne mijenja, a čini se da nema puno obećanja. Pokušali ste, oni su pokušali, a s ovim tranzitom koji se nadvija iznad, osjećate se kao da je možda vrijeme da krenete dalje. Ne želite povrijediti svog partnera, a on ne žele povrijediti vas, ali ostati zajedno je kao da produžite bol s kojom oboje ne želite imati nikakve veze. Srceparajuće je to što se oboje više ne volite dovoljno da biste željeli poboljšati stvari. Teško je progutati tabletu, ali shvaćate: ova veza će uskoro završiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2