LJUBAVNI HOROSKOP za 21. April: OVAJ znak je ŽELJAN LJUBAVI, a danas će mu ljubav biti UZVRAĆENA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. April: OVAJ znak je ŽELJAN LJUBAVI, a danas će mu ljubav biti UZVRAĆENA!

20 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Za ljubav morate pronaći malo više vremena. Počnite već danas i odgovorite na poruke koje ste primili od osobe koja vam se čak pomalo i sviđa. Nemate što izgubiti, a mnogo možete dobiti. Posao vam je na prvom mjestu, ali svakako morate pronaći vrijeme koje ćete posvetiti sebi i ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas ćete saznati stvari o vašem partneru koje će vas jako razočarati. Vaša veza će doći u pitanje jer su to stvari preko kojih teško možete prijeći. Ne brzajte i dobro promislite prije nego donesete odluku, možda se vrijedi i potruditi i prijeći preko nekih stvari ako je ljubav zaista tako jaka.

 

 

BLIZANCI

Već ste dugo sami i to vas opterećuje. Pokušajte dati priliku osobi koja će vam iskazati svoje osjećaje i to već danas. Nemojte previše analizirati i prepustite se jer nemate što izgubiti. Zvijezde su vam sklone i predviđaju vam uspješnu vezu, vi samo morate to dopustiti.

 

 

RAK

Vaše današnje poznanstvo možda je početak nove ljubavi. Da li će tako i biti, to će vrijeme pokazati, ali sve vodi tome. Dozvolite ljubavi da ponovo uđe u vaš život, opustite se i vidite što će vam to donijeti. Ne možete puno pogriješiti, važno je ljubavi dati priliku.

 

 

LAV

Pomalo ćete se razočarati u partnera u toku dana, ali to neće biti ništa što bi uzrokovalo veće probleme. Potrebno je da razgovarate i sve nesuglasice riješite odmah. Ne ostavljajte ništa za kasnije jer ako se takvih stvari nakupi, tada neće na dobro završiti.

 

 

DJEVICA

Vaše očekivanje promjene u ljubavnom životu postalo je naporno i za vas. Nemojte čekati da se stvari same promjene, vi ih promijenite, barem pokušajte. Ništa se neće desiti samo od sebe, vi ste ti koji morate učiniti prvi korak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2