Netko bi KONAČNO mogao dobiti SVE ono što iskreno i od srca ŽELI!-/

Netko bi KONAČNO mogao dobiti SVE ono što iskreno i od srca ŽELI!-/

20 travnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Naredna tri dana će vam biti zanimljiva, jer će se pojaviti osoba koja će vam ponuditi posao sa kojim bi mogli ostvariti dodatnu zaradu. Bit ćete zaokupljeni s time. Novac vam je potreban i zato ćete biti presretni.

 

 

BIK

Već neko vrijeme se trudite spasiti vezu, ali ne trudite se dovoljno i zapravo vam nije dovoljno stalo. Nažalost, vezu spasiti nećete i doći će do raskida. Raskida vam neće preteško pasti, jer ionako ste svakodnevno samo probleme i nesuglasice imali. Vrijeme je da svatko krene svojim putem.

 

 

BLIZANCI

Pred vama su dani koji će biti dosta nabijeni nervozom, ali i stresom. Za vikend ste imali planove i planirali ste se odmoriti, a ispast će da ćete u subotu imati jako puno obaveza što će stvoriti nezadovoljstvo i nervozu u vama. Ali zato ćete u nedelju imati vremena za sve.

 

 

RAK

Ovaj vikend će vam biti od velike važnosti jer vam stiže jedan jako bitan poziv na koji jako dugo vremena čekate. Taj poziv bi mogao rješiti vašu lošu financijsku situaciju. Dobit ćete poslovnu ponudu za koju znate da bi vam donosila jako dobru zaradu.

 

 

LAV

Kroz ova tri dana bit ćete jako iznenađeni. Iako niste dugo u vezi, vaš partner će početi pričati o djeci i braku. To vam neće biti pretjerano drago, jer vi ne želite nikuda žuriti sa takvim odlukama. Posebno zato jer još nosite ožiljke iz bivše veze.

 

 

DJEVICA

Pred vama su dani u kojima ćete se zaista pošteno odmoriti. U zadnje vrijeme imali ste jako puno obaveze i niste se mogli posvetiti ni sebi ni voljenoj osobi, ali u danima koji su pred vama, sigurno hoćete.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2