3 horoskopska znaka koji će KONAČNO PRONAĆI SVOJU ISKRENU i PRAVU LJUBAV za vrijeme Mjesečevog kvadrata od 22. aprila 2022.

3 horoskopska znaka koji će KONAČNO PRONAĆI SVOJU ISKRENU i PRAVU LJUBAV za vrijeme Mjesečevog kvadrata od 22. aprila 2022.

20 travnja, 2022 0 By Admin

Ako smo čekali da se naša prava ljubav manifestira iz ničega, zašto bi se onda iznenada pojavile danas…

Pa, u tome je samo stvar: neće se pojaviti iz ničega i ovo nije nikakav trik. Ono što mi stvarno doživljavamo — ili ono što će ‘neki’ od nas doživjeti rezultat je mnogo godina ‘molitve’ ili namjeravanih misli, a zbog savršenog vremena uključenog, možda ćemo jednostavno pronaći pravu ljubav koju oduvijek smo znali da je to dio naše sudbine.

Iako sve to zvuči pretjerano romantično i poput ‘bajke’, ovo je  veća šansa za pronalazak prave ljubavi.

Budući da imamo opojni, izražajni tranzit, Mjesečev kvadrat Venere, gledamo duboke misli o samoj ljubavi. Kada se te misli pomiješaju s Mjesečevim kvadratom Jupitera, šire se, i prije nego što to shvatimo, mi smo majstori u manifestaciji; ono o čemu razmišljamo ima više šanse postati.

Pronalaženje prave ljubavi zvuči kao šala, zar ne? Pa ipak, to se događa cijelo vrijeme… drugima. Jesam li u pravu?

Pa, ako je vaš horoskopski znak jedan od ‘omiljenih’ horoskopskih znakova, možda ćete tek shvatiti da postoji netko u vašem životu, upravo sada, ove sekunde, tko će vam se predstaviti kao tvoja prava ljubav.

Možete sumnjati u to, ako se usudite, ali vaša prava ljubav će nekako doći do vas, bez obzira vjerujete li u pravu ljubav ili ne. I stvarno, život je za živjeti, zato ga živite, prijatelji. Živite bez zaštitne mreže. Samo… živi.

3 horoskopska znaka koji pronalaze svoju pravu ljubav za vrijeme Mjesečevog kvadrata od 22. aprila 2022.

 

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sve što je potrebno je jedna mala svađa s vašim sadašnjim partnerom da vas ubaci u cijeli svijet zamišljanja da postoji netko bolji ‘negdje’ za vas. Ponekad ste tako prevrtljivi, i iako dobro znate da je osoba s kojom ste sada posebna i savršena za vas, upadate u te emocionalne zebnje koje vas navode na razmišljanje da biste mogli bolje.

Evo preokreta: pirjat ćete u soku svoje svađe još toliko dugo prije nego što shvatite da je osoba s kojom ste sada – to vaša prava ljubav.

Možda to ne želiš priznati jer još uvijek visiš na tom svom ponosu, ali znaš to u svom srcu.

Vaša prava ljubav je ono što će vam ostati nakon što vrelina vašeg ponosa malo otpuhne. Upravo pred vašim očima vidjet ćete ovu osobu…i bit će dobra. On će biti … tvoj.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2