Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, pred vama je VRLO TEŠKA SEDMICA od 18. do 24. aprila!

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, pred vama je VRLO TEŠKA SEDMICA od 18. do 24. aprila!

17 travnja, 2022 0 By Admin

Možda ga ne bismo mogli nazvati najtežim tjednom ikada, ali kada je riječ o ljubavi i nerazumijevanju, ovaj tjedan bi mogao biti samo ‘tamo gore’ s pogrešnim potezima i idejama.

Budući da imamo nekoliko Venerinih tranzita, bavit ćemo se poslovima srca. Gledamo Mjesečev kvadrat Veneru, Veneru u sekstilu Uran, Mjesečev sekstil Veneru i na kraju Mjesečev trigon Veneru. Možemo pretpostaviti da će ljubav i romansa igrati veliku ulogu u ovotjednoj drami.

A budući da se ne bavimo samo energijom Venere, dio onoga što čini grubu stvar je to što se vozimo zajedno s Mjesečevim sekstilnim Plutonom — uvijek stvarajući probleme i Mjesečevom konjunkcijom Plutonom.

A ako tu ne dobijemo nagovještaj, postaje prilično očito kako napuštamo Ovna i ulazimo u Sunce Bika, 19.

Razmislite o tome na sljedeći način: Ovan se ne želi odreći svjetla reflektora i navalit će na vrata. U životu to može izgledati kao prepuštanje ili otpuštanje nekoga.

Sve u svemu, većina naših tema ovog tjedna vrtiće se oko ljubavi i odnosa.

Možemo se osjećati ponosno dok se svađamo sa svojim partnerima, ili se možemo osjećati iscrpljeno zbog nedostatka komunikacije između sebe i onih koje navodno volimo i poštujemo. Ovo je dobar tjedan da shvatite jeste li zaljubljeni ili ne i da učinite nešto po tom pitanju čim shvatite. Život i ljubav zovu; Ono što radimo u vezi s tim ovisi o nama.

Vi ste tri horoskopska znaka s grubim horoskopom u tjednu od 18. do 24. aprila 2022.
Stvari će se poboljšati i ti ćeš izaći blistav s druge strane.

 

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovaj posljednji tjedan Ovnova sunca čini da se osjećate kao da trebate raditi jače nego inače, a to može dovesti do pretjeranih reakcija i prekoračenja svojih granica.

Doslovno ćete osjetiti kako vaše moći nestaju, a to vam se ni malo neće svidjeti; osjećat ćete se kao da vas je netko povukao i da odjednom nikoga nije briga što mislite, radite ili govorite.

Ništa vas ne frustrira više od osjećaja beznačajnosti, ali nastavljate gurati – bezuspješno.

Vaš ljubavni život neće patiti, ali bit će potrebno strpljenje s vaše strane da se nosite s nekoliko problema koji se pojavljuju, a kao što svi znamo, strpljenje je vrlina koju nijedan Ovan dobro ne poznaje.

Tjedan bi trebao započeti s nekoliko gadnih komentara koje ste dali prema osobi s kojom ste u vezi i eskalirati će do točke kada vam ona konačno razgovaraju, što će vas vraški iznenaditi. Naučite uzimati ono što jedete, Ovne. To je tvoja lekcija za tjedan dana.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2